B'puasa b'jauHan Ngan Org T'syg!


ni adalah kali pertama aku puasa sorg2 kat dlm bilik dah nama aku duk sorg2 kan..haha
sgt seksa puasa kat sini!!dulu kat umah at least mama aku dah sediakan tggl nak mkn jerk..
ni kat sini aku kenew wat sndri..lg2 nak sahur!huhu..
nak turun cafe sah2 aku mls dah lah tgkt 3 cam tgkt 30 aku rasew..huhu..
pas tu puasa2 nih dah lah boring giller then line pown cam celaka!!
ntah bile la sabak bernam nak maju pown aku xtaW!!..Xpernah2 aku kenew pose sorg2 kat tempat celah hutan nih!apew la malang naseb..nape la poli ni xbg cuti smpna awal ramadan!!kedekut kecibaian!!

sekbek la poli pown xkejam sgt pasal raya nanti..lau dier xbg blik raya aku xtaw la..memank f2 la aku ckp!!


0 Conteng Petak Membebel:

Post a Comment

 

Copyright © 2013 Reserved to Teqah Khaire
Design by Cik Kumbang