RAMADAN TAHUN NIH SEDIH!!


kali ini aku sahur & b'buka sentiasa keseorangan didalm bilik kat asrama poly aku tu..
kdg2 kwn2 aku ajaq join pown aku mls..aku rasew puase kali nih cam xadew papew erti bg aku..
first puase t'pkse b'jauhan dgn keluarga..first time dlm idup aku nih..mcm mner la aku nak continue study kat luar ngara lau yg jarak jauh setakat dlm ngeri nih pown aku dah sebak..huhu..
kehidupan aku memank kadang2 pelik dan xmsok akal lgsung ( kdg2 jew ok)
mungkin nih adalah ujian untuk diri aku sebagai seorang yg sudah dewasa..nanti lau aku dah kawin pown kenew ikut laki aku plak..huhu..xkan aku nak duk lagi ngan family aku kowt..hehe..

0 Conteng Petak Membebel:

Post a Comment

 

Copyright © 2013 Reserved to Teqah Khaire
Design by Cik Kumbang