Final+Marah giller pada MISS K!!




Hanya tinggal lagi bapew mggu jerk nak final,memank riso giller ngan class asyik2 batal then syllbus xabes lg..huhu..ngan hafazan agama xwat lg..class aku taun nih memank adew class cam xdew class jerk..huhu..

Yang marah nih pulak,sapew lg aku geram xabes2 si miss k tu la.kesia
n kwn aku qilah,sekbek kitorg ley backup dier..huhu..memank sengal la miss k tu suke ckp putar belitkn fakta..
tapi aku nk terima kaseh pada miss k coz marah2 pown dier bg kitorg bw blik quiz3-7 wat kat umah/asrama..at least ley backup mark PB aku..haha..THANKS.!

Enrique - i like it


One love, one love

Go go Dj go go go Dj go go go Dj club is on fire
Ya’ll Know what time it is, we go set it off tonight, just go set the club on fire, just go
Enrique! Holla at them

Girl please excuse me If I'm coming too strong
But tonight is the night We can really let go
My girlfriend is out of town And I'm all alone
Your boyfriend is on vacation And he doesn't have to know
No I won’t oh oh, oh oh
No one can do the things I'm gonna wanna to do to you
No I won’t oh oh, oh oh
Shout it out, scream it loud Let me hear you go

[Chorus]
Baby I like it
The way you move on the floor
Baby I like it
Come on and give me some more
Oh yes I like it
Screaming like never before
Baby I like it
I, I, I like it.

Party, Karamu, Fiesta, Forever

Girl please excuse me If I'm misbehaving, oh
I'm trying keep my hands off
But you're begging me for more
Round round round
Give a low low low
Let the time time pass
'Cause we're never getting old
No I won’t oh oh, oh oh
No one can do it better
Turn around I'll give you more
No I won’t oh oh, oh oh
Shout it out, scream it loud Let me hear you go

[Chorus]
Enrique Iglesias I Like It lyrics found on http://www.directlyrics.com/enrique-iglesias-i-like-it-lyrics.html
Baby I like it
The way you move on the floor
Baby I like it
Come on and give me some more
Oh yes I like it
Screaming like never before
Baby I like it
I, I, I like it.

Pitbull:
Come DJ that’s my DJ, I’m a Miami boy...you know how we play,
I’m playing what you wanna I play..What u give me got me good, Now watch me..It’s a different species, get me in DC ,
Let’s Party on the White house Lawn, Tiger woods’ tired of Jesse James, Here goes Pitbull all night long, Pick up Barack and Michelle and let’em that's it’s on,

Pa’Fuera! Pa’la calle,
Dale mamita tirame ese baile!, Dale mamita tirame ese baile!

I see you watching me, you see me watchin’ you,
I love the way you move I like them dance you do like Don't stop baby,
Don't stop baby Just keep on shaking along I won't stop baby, won't stop baby Until you get enough

Party, Karamu, Fiesta, Forever

Baby I like it
The way you move on the floor
Baby I like it
Come on and give me some more
Oh yes I like it
Screaming like never before
Baby I like it
I, I, I like it.
Baby I like it
The way you move on the floor
Baby I like it
Come on and give me some more
Oh yes I like it
Screaming like never before
Baby I like it
I, I, I like it.

Party, (oh yes I like it) Karamu, Fiesta, Forever!
Party, (oh yes I like it) Karamu, Fiesta, Forever

Justin Bieber – Somebody To Love


Oooh Aaah

For you I’d write a symphony
I’d tell the violin
It’s time to sink a
swim
Watch ‘em play for you

For you I’d be (whoa)
Runnin’ a thousand miles
Just get to where you are
Step to the
beat of my heart
I don’t need a whole lot
Coming for you I admit I
I’d rather give you the world
Or we can share mine
I know I won’t be the first one
Giving you all this attention
But baby listen

I just need somebody to love
I, I don’t need too much
Just somebody to love
(Somebody to love)
I don’t need nothing else
I promise girl I swear
I just need somebody to love
(I need somebody I, I need somebody)
(I need somebody I, I need somebody)

Every day I bring the sun around
Sweep away the clouds
Smile for me (smile for me)
I would take every second every
single time
Spending like my last dime
Step to the beat of my heart

I don’t need a whole lot
Coming for you I admit I
I’d rather give you the world
Or we can share mine
I know I won’t be the first one
Giving you all this attention
But baby listen

I just need somebody to love (oh no no no no no no)
I, I don’t need too much
Just somebody to love
(Somebody to love)
I don’t need nothing else
I promise girl I swear
I just need somebody to love
(I need somebody I, I need somebody)
(I need somebody I, I need somebody)

Somebody to love
(I need somebody I, I need somebody) x2
I just need somebody to love

And you can have it all
Anything you want I can bring
Give you the finer things (yeah)
But what I really want I can’t find
Cause money can’t find me
Somebody to love (oh whoa)
Find me somebody to love (oh whoa)

I need somebody to love (yeah)
I, I don’t need too much
Just somebody to love
(Somebody to love)
I don’t need nothing else
I promise girl I swear
I just need somebody to love
(I need somebody I, I need somebody)
(I need somebody I, I need somebody)
Somebody to love
(I need somebody I, I need somebody)
(I need somebody I, I need somebody)
I swear I just need somebody to love
(I need somebody I, I need somebody)
(I need somebody I, I need somebody)
(I need somebody I, I need somebody)
(I need somebody I, I need somebody to love)

Is she out there
Is she out there
Is she out there
Is she out there

I just need somebody to love

WTF!DAMNIT!


Oitt!!!len kali kalau xdew class ckp la betul2,jgn la nak wat kitorg nih serbe salah.
dahlah cancel test 3kali ni pown kitorg maseh lg bertolak ansur!suke batal class last minute smpai owhg baca separuh mati nak dpt mark penuh aleh2 TEST CANCEL!!!apew citer nih..engat kami nih robot kew xderk akal nak pikir..bile asyik cancel2 jerk makin lama kerja2 kami yg len tu makin t'beban la vudus!

Lain kali bile nak sakap tu fikir dulu, paling tidak pown konpom tol2 then baru bgtaw.Ni,bile kitorg sume dah balik yg nak marah2 cakap kitorg xg class dier tu pehal???sendri yg ckp mggu nih xderk class an so,pandai la tanggung yerk to MY LEC DIGITAL MEDIA!!!!

kitorg nih MANUSIA bkn MANUSIA seusia KANAK2 OK!THINK IT!

BALIK KL LG LECT BG CUTI LG OUH,THANKS!

keseronokan yang teramat sgt2 bile kitorg start xdew class dr ari isnin(satu class),selasa hurmm (xdew lgsung),rabu(os jerk c++ ganti ari len ,gara2 nak balik..haha)balik ptg smpainyer maghrib td kat KTM SG BULOH,kitorg memank biasew trun kat situ!padahal cuti baru abes nih dah kitorg balik lg..haha..yew la duk kat asrama tu xdew apew pown bek aku blik at least save skit duit aku..(save nk mkn minum),mkn minum at umah jerk lg b'khasiat..haha.

Paling best td aku ponteng class koko(kerja giller).yew la masing2 xinpom kat aku dah ar aku dpt taw adew asgmnt last minute ( celaka vavi sial!!!)engat aku nih sampah kew,agak la bodo aku pown nak gak study ,aku xnak repeat la..KELAB SKUASY bkn Lec dier tp sesetgh budak skuasy agak SETAN TOLLL!!!sah2 koko aku xkan dpt full mark yew la adew class/xdew bkn nak inpom pown memank sial tol!!!MALANG GILER MASUK KELAB TU!

Arrghh,tu sume2 lantak la,jnji aku nak pointer aku tggi skit pown jd la 4 this sem,aku dah study ngan giller2 pown aku xtaw mner silapnyer lg..huhu..tp dlam jiwa yg giler nih memank aku rasew takut sakut nak msok koko next week nti,hope dier xar tnyer aku soalan2 yg bukan2 ok EN MOHAN!hehe..

Raya umah Dyla.Esk balik perak!err xdpt nak duk lama2 kat umah sndri!!

selsema,batuk,sakit tekak nih lah penyakit2 yg selalu kat aku dtg dlm taun nih
lg2 sejak aku study nih time2 aku kejew xnak plak dtg..huhu..arghh!skunk tutup pasal sakit nih,kite buka citer pasal nak g raye lak..haha.Today aku akan g beraya umah dyla lau aku xdtg konpom kat poly nti xbertegur sape haha.semalam aku g beraya umah mira memank t'kilan gak la sekejap aje gara2 janji ngan mak aku nak balik cepat.lau pasal bowling tu la jd lambat!memank giler la.aku memank xpham bowling kat situ,tp skunk aku dah faham!kat maner?kat WANGSA WALK!
haha..tapak kat situ pown aku tgk cam xbest jerk cam sengal2 ubi kayu jerk..haha.
pas nih bek aku g men kat flamingo best kowt.Hari tu aku balik melaka aku g bowling kat mitc,melaka memank best pusat bowling terbesar kowt..memank best ar men kat situ tapak n bola pown best!Dulu2 memank aku xreti nak men bowling,skunk sejak umur meningkat remaja la an..makin lama makin pndai lak..kah3..tapi aku nak men pown biar limit 2game sudah.mcm semalam aku men bowling 3game memank giler abes otot2 aku t'cabut sekbek aku bw keta auto just tekan minyak jerk la kowt..haha.tu sume gara2 t'silap amik game..huhu..tp syg la time aku kat melaka ari tu xsempat nak maen pemanah!(tu jerk name yg aku taw kowt)haha.
BOWLING AT WANGSA WALK
BOWLING AT WANGSA WALK


BOWLING MITC,MELAKA

BOWLING MITC,MELAKA

BOWLING MITC,MELAKA


Hari semakin cepat berlalu.

hari demi hari sekejap jerk dah masuk raya ke-6 tuptap nanti aku dah kenew sambunk study balik poly lg errr..rasew mls pown adew.lg2 dah nak final an..huhu..kenew b'kerja keras la nmpknyer!
aku kenew naekn pointer aku nih!xdpt dekan pown xperk,janji pointer aku tggi dr yg dulu.Raya umah kengkawan pown taun nih cam xsempat jerk rasew mase tu xderk ker or t'buang cam tu jerk..hahaha..ntah la aku pown xtaw nak buat apew lg.This friday nih aku kenew balik Perak tu..ishh,memank malas giller aku nak balik sanew yew la sanew tv dah la kechik tv besa xley pasang then line hp pown so DAMN!,ni kan plak line internet lg la SHIT BITCH!errr..apew la nak jd duet byk2 tu nak simpan nak bw maner,xderknyer ley bw masok kubor tu.yg bw masok kubur tu iman n badan jerk!at least betul2 la kat umah tu dah la bahang giller,at least ganti la motor kipas tu.then bilik dah la adew due,adew lg brg2 dlm blik tu plak,lau skit xperk nih macam TONGKANG PECAH!!!eerrr..giller sakit mata aku.bile sedare mare datang t'pkse lah aku kenew tido b'himpit kepanasan!sebab tu lah aku xnak blik Perak!!aku rasew diorunk tu macam pulaukan kitorg sekeluarga jerk!apew diorunk engat aku nih hadap sgt nak duk sanew ker??errrrr,dah lah tuduh mcm2 tnpe bukti!HEYYY G JALAN LA MINAHCHHII!!!!

Memory lame t'pakse d'hapuskan!


Memank giler bile aku letak pic nih!tapi xperk..dier bukan kekaseh aku or whatever!aku menanggung risiko tuk letak pic yg t'akhir nih!pas nih dlm laptop aku akan aku hapuskan pic nih!
adew sebab kenape aku wat cam nih.aku hope biarlah pic nih t'kubur dlm blog aku nih.lgpown aku xrasew adew or x owhg nak baca blog an..yew la tulis pnjg2 mner owhg nak baca.owhg lebih suke tgk pix dr membaca,tol x?haha.Sekiranyer dier buke blog nih,aku nak ckp kat dier yg aku nak mintx maaf coz aku (arghh,hope dier paham la)..xboley nak explen (secret life).Aku mls nak pikir2 aku ust nak mintx maaf n kire 0-0 la erk?hehe.Ohh,name dier xpayah la aku nak paparkan!mybe adew yg taw kowt!Last memory pic ni xsilap aku taun 2007 kowt?aku pown dah xengat!


*Maka T'kuburlah pic nih didalam blog nih yg ntah bapew lame blog nih akan b'tahan*

Dr Melaka Pulanglah aku ke key eLL balik!

Rasanyer cam xpuas jerk raya at melaka tu..huhu..aku rasew cam sekejap jerk kowt raya nih..
nak raya lg at kampung tu maklumlah umah baru an..haha..pas nih aku raya at perak lak then trus g balik poly..dah lah asggmnt,prepare presntation aku xsettle an dgn xbaca satu apew pown tuk test ari isnin mggu depan..huhu..dahsyat giller idup nih.
first raya at MELAKA!I LOVE MELAKA


my cousin wani hadi
My Big Family

My Family


oh Grandma,my aunty,cousin n etc..

raya at melaka memank best lg best biler line internet clear owh,then laju giller..tu yg aku suke tu..yew la sah2 at bandar skit kampung aku tu..wakaka..apa pown raya taun nih best skit jerk..xla semeriah raya time aku kechik2 dulu..haha..

Selamat Hari Raya To KAMU!Haha..

Hurmm,suasana dikampung aku memank hura hara babe!haha..tapi ni lah keseronokan berada dikampung..bunyi mercun2,maen bunga api b'same ngan cousin an..haha..memank seronok bile b'kumpul b'ramai2..esk xsabar rasanyer nak tggu raya..cam xcaya jerk pose dah abes then raya pown dah nk dekat..haha..wakaka..apew pown aku nak mintx maap at korg selama nih mybe aku kasar or wat korg marah an..selamat hari raya aidilfitri maaf zahir.

yeah yeah balik kampung!new house!



ohhh balik kampung,ohhh balik kampung.Esok aku akan b'tolak tuk balik kampung at mner?
semestinyer lah melaka kampung yg paling best!!then next friday plak dah kenew balik perak lak..huhu..then dah plak blik poly plak..huhu..cam sekejap jerk aku rasew cuti..huhu..
yew la smggu pose,smggu raya..aku lg suke if 2mggu raya best skit..haha..Tahun nih gak b'raya ngan umah baru at kmpung aku tu wlpown separa siap!!ishh,memank geram la ngan owhg yg wat umah separa siap tu..huhu..esk blik sah2 aku xdpt nak rehat2 aleh2 sampai2 jerk kenew kemas!haha..xpew2 aku nih pown dah lama xhias2 umah an sejak jd student nih ngan aku2 pown rasa cam xt'urus jerk..wakaka.Rasanyer xsabar aku nak makan lemang,rendang,ketupat whoaahh bestnyer hahaha..xkesah gemuk kejap pas raya diet blik..yew la makanan nih bukan susah nak dpt senang tp nak buatnyer tu payah so setahun skali jew dpt mkn kowt..if nak beli jerk..tp aku xsuke yg beli aku lebih suke my mom buat lg best!

Jalan TAR??ta'ra best!!Semua House gak OK!



Hari nih aku shopin memank giler2.laen aku nak beli laen yg aku dh dpt nih memank aku dah jangka konpom2 aku akan beli bende2 yg xdew lam list ..huhu..cam mner xboros (hehe).
Jalan TAR,aku memank xpernah pergi..so,ni lah kali pertama aku g ngan dyla n mama aku an.
aku engat jalan tar nih hebatlah sgt an,padhal biase2 jerk kowt..yg hebat mybe coz dier byk jual tudung/shawl jerk..baju kurung??hurmm,hampeh tol memank xlawa sgt..baek aku beli kat care4 lagi chantek kowt!Last2 aku beli tudung/shawl dulu dr baju raya..hahaaha..aku engatkan xdpt beli baju raya yew la baju raya taun ni aku rasa warna,corak sume cam ntah papew la..finally aku dpt gak beli baju raya kat satu butik nih at SEMUA HOUSE (destiny boutique) baju yg dier jual tu memank byk giler yg lawa2 then harga pown lg la lawa an..haha..harga xkisah jnji lawa sedap mata memandang sedap lagi nak memakainyer tu yg best.!butik tu memank ciri2 aku..haha..(bile la aku nak adew butik sndri an)haha.And baju aku tahun nih Purple colour!bajet raya tahun nih pown aku memank dah agak lg konpom t'lebih dose!!tp xpew la,raya setahun skali an..bende yg beli pown bkn tuk nak pkai kejap jerk tp tuk diri sndri nak g majlis/mner2 an..huhu.tp aku g jalan tar nih mybe setahun skali jew la..xlarat aku nak g lg..aku xsuke ngan ramai owhg rimas giler..sebab tu la aku lebih suke shopin kat tmpt2 yg ala2 dot dot..hehe..




shoopin time!

hari ni aku,mama n dyla akan g shopin raya at maner?maner lg if bukan jalan tar an..haha
f1 kowt aku g jln tar ngan p'khidmatan dyla..thanks dyla..hehe..if dier xdew xtaw la..aku nih,nama jerk duk key ell..tp jln kat sini pown xtaw..wakaka..tp yg dkt2 tu aku taw ar..mlpau ar an if aku xtaw..haha..aku bajet bw duet skit jerk..tp nih xtaw la bapew byk bajet yg akan aku abeskan an..
shopin raya la katakan..haha..sah2 aku rasew akan t'lebih bajet kowt..hikhikhikk!!
engatkan g ari biasew xar rmai owhg an,sah2 cuti skolah n owhg dpt gaji an konpom sesak!!
arghhh!!aku memank xsuke sgt sesak2 nih,rimas,jd kelam kabut pown boley gak nanti!
jap lg aku otw la nak g sanew..t'pkse g awal skit takot jam n xdpt park..itu sememangnyer yg lebih pnting..sekbek gak la aku adew lesen xar aku nak nyusahkn sape2 suh htr..dulu2 boley ar..skunk dah besar..haha..walaupown aku hanya taw bw auto jerk..wakakak..lawak an?haha..
 

Copyright © 2013 Reserved to Teqah Khaire
Design by Cik Kumbang