BALIK KL LG LECT BG CUTI LG OUH,THANKS!

keseronokan yang teramat sgt2 bile kitorg start xdew class dr ari isnin(satu class),selasa hurmm (xdew lgsung),rabu(os jerk c++ ganti ari len ,gara2 nak balik..haha)balik ptg smpainyer maghrib td kat KTM SG BULOH,kitorg memank biasew trun kat situ!padahal cuti baru abes nih dah kitorg balik lg..haha..yew la duk kat asrama tu xdew apew pown bek aku blik at least save skit duit aku..(save nk mkn minum),mkn minum at umah jerk lg b'khasiat..haha.

Paling best td aku ponteng class koko(kerja giller).yew la masing2 xinpom kat aku dah ar aku dpt taw adew asgmnt last minute ( celaka vavi sial!!!)engat aku nih sampah kew,agak la bodo aku pown nak gak study ,aku xnak repeat la..KELAB SKUASY bkn Lec dier tp sesetgh budak skuasy agak SETAN TOLLL!!!sah2 koko aku xkan dpt full mark yew la adew class/xdew bkn nak inpom pown memank sial tol!!!MALANG GILER MASUK KELAB TU!

Arrghh,tu sume2 lantak la,jnji aku nak pointer aku tggi skit pown jd la 4 this sem,aku dah study ngan giller2 pown aku xtaw mner silapnyer lg..huhu..tp dlam jiwa yg giler nih memank aku rasew takut sakut nak msok koko next week nti,hope dier xar tnyer aku soalan2 yg bukan2 ok EN MOHAN!hehe..

0 Conteng Petak Membebel:

Post a Comment

 

Copyright © 2013 Reserved to Teqah Khaire
Design by Cik Kumbang