Hari semakin cepat berlalu.

hari demi hari sekejap jerk dah masuk raya ke-6 tuptap nanti aku dah kenew sambunk study balik poly lg errr..rasew mls pown adew.lg2 dah nak final an..huhu..kenew b'kerja keras la nmpknyer!
aku kenew naekn pointer aku nih!xdpt dekan pown xperk,janji pointer aku tggi dr yg dulu.Raya umah kengkawan pown taun nih cam xsempat jerk rasew mase tu xderk ker or t'buang cam tu jerk..hahaha..ntah la aku pown xtaw nak buat apew lg.This friday nih aku kenew balik Perak tu..ishh,memank malas giller aku nak balik sanew yew la sanew tv dah la kechik tv besa xley pasang then line hp pown so DAMN!,ni kan plak line internet lg la SHIT BITCH!errr..apew la nak jd duet byk2 tu nak simpan nak bw maner,xderknyer ley bw masok kubor tu.yg bw masok kubur tu iman n badan jerk!at least betul2 la kat umah tu dah la bahang giller,at least ganti la motor kipas tu.then bilik dah la adew due,adew lg brg2 dlm blik tu plak,lau skit xperk nih macam TONGKANG PECAH!!!eerrr..giller sakit mata aku.bile sedare mare datang t'pkse lah aku kenew tido b'himpit kepanasan!sebab tu lah aku xnak blik Perak!!aku rasew diorunk tu macam pulaukan kitorg sekeluarga jerk!apew diorunk engat aku nih hadap sgt nak duk sanew ker??errrrr,dah lah tuduh mcm2 tnpe bukti!HEYYY G JALAN LA MINAHCHHII!!!!

0 Conteng Petak Membebel:

Post a Comment

 

Copyright © 2013 Reserved to Teqah Khaire
Design by Cik Kumbang