Jalan TAR??ta'ra best!!Semua House gak OK!



Hari nih aku shopin memank giler2.laen aku nak beli laen yg aku dh dpt nih memank aku dah jangka konpom2 aku akan beli bende2 yg xdew lam list ..huhu..cam mner xboros (hehe).
Jalan TAR,aku memank xpernah pergi..so,ni lah kali pertama aku g ngan dyla n mama aku an.
aku engat jalan tar nih hebatlah sgt an,padhal biase2 jerk kowt..yg hebat mybe coz dier byk jual tudung/shawl jerk..baju kurung??hurmm,hampeh tol memank xlawa sgt..baek aku beli kat care4 lagi chantek kowt!Last2 aku beli tudung/shawl dulu dr baju raya..hahaaha..aku engatkan xdpt beli baju raya yew la baju raya taun ni aku rasa warna,corak sume cam ntah papew la..finally aku dpt gak beli baju raya kat satu butik nih at SEMUA HOUSE (destiny boutique) baju yg dier jual tu memank byk giler yg lawa2 then harga pown lg la lawa an..haha..harga xkisah jnji lawa sedap mata memandang sedap lagi nak memakainyer tu yg best.!butik tu memank ciri2 aku..haha..(bile la aku nak adew butik sndri an)haha.And baju aku tahun nih Purple colour!bajet raya tahun nih pown aku memank dah agak lg konpom t'lebih dose!!tp xpew la,raya setahun skali an..bende yg beli pown bkn tuk nak pkai kejap jerk tp tuk diri sndri nak g majlis/mner2 an..huhu.tp aku g jalan tar nih mybe setahun skali jew la..xlarat aku nak g lg..aku xsuke ngan ramai owhg rimas giler..sebab tu la aku lebih suke shopin kat tmpt2 yg ala2 dot dot..hehe..




0 Conteng Petak Membebel:

Post a Comment

 

Copyright © 2013 Reserved to Teqah Khaire
Design by Cik Kumbang