Raya umah Dyla.Esk balik perak!err xdpt nak duk lama2 kat umah sndri!!

selsema,batuk,sakit tekak nih lah penyakit2 yg selalu kat aku dtg dlm taun nih
lg2 sejak aku study nih time2 aku kejew xnak plak dtg..huhu..arghh!skunk tutup pasal sakit nih,kite buka citer pasal nak g raye lak..haha.Today aku akan g beraya umah dyla lau aku xdtg konpom kat poly nti xbertegur sape haha.semalam aku g beraya umah mira memank t'kilan gak la sekejap aje gara2 janji ngan mak aku nak balik cepat.lau pasal bowling tu la jd lambat!memank giler la.aku memank xpham bowling kat situ,tp skunk aku dah faham!kat maner?kat WANGSA WALK!
haha..tapak kat situ pown aku tgk cam xbest jerk cam sengal2 ubi kayu jerk..haha.
pas nih bek aku g men kat flamingo best kowt.Hari tu aku balik melaka aku g bowling kat mitc,melaka memank best pusat bowling terbesar kowt..memank best ar men kat situ tapak n bola pown best!Dulu2 memank aku xreti nak men bowling,skunk sejak umur meningkat remaja la an..makin lama makin pndai lak..kah3..tapi aku nak men pown biar limit 2game sudah.mcm semalam aku men bowling 3game memank giler abes otot2 aku t'cabut sekbek aku bw keta auto just tekan minyak jerk la kowt..haha.tu sume gara2 t'silap amik game..huhu..tp syg la time aku kat melaka ari tu xsempat nak maen pemanah!(tu jerk name yg aku taw kowt)haha.
BOWLING AT WANGSA WALK
BOWLING AT WANGSA WALK


BOWLING MITC,MELAKA

BOWLING MITC,MELAKA

BOWLING MITC,MELAKA


0 Conteng Petak Membebel:

Post a Comment

 

Copyright © 2013 Reserved to Teqah Khaire
Design by Cik Kumbang