D.I.A :))

*boley x tolong aku hilangkan ingatan tentang 'DIA'?
*dan boley x aku xnk lagi pikir pasal ti?
*aku kwn aje..xmo tut..tut..
*jiwa bagai dipanah petir bile owhg ckp2 pasal 'DIA'
*lupakan sementara dgn 'DIA'.
*M.U.K.T.A.M.A.D!!

Good Luck 4 Final Exam! (P.S.I.S)

Sy nak wish kat korg lg2 for student PSIS Politeknik sultan idris shah,sabak bernam
untuk final exam yang akan start pd 1.11.2010-11.11.2010.
GOOD LUCK YE ;)
*B4 JAWAB TU BACA BISMILLAH ;)
*THEN RELAX AND COOL ;)
*JGN STRESS SGT IF DPT SOALAN YG PENIN2..SKIP AJE SOALAN LEN..HEHE..

Ponteng CLASS!!

hahahaha and hahahaha..aku rasew ponteng class nih xda la teruk sgt an..hehehe..
lgpown bukan selalu pown sekala sekali aje an..kahkahkah!!!tp ari nih memank aku mls tol ouh nak g class c++ an..sgt2 mls nak bljr..huhu..esk adew class math plak an..hurmm,lg ar an petang plak tu an..huhu..memank sgt2 kemalasan kot!ntah la..napew la dah nak dekat final2 nih aku mls2 an..owhg sepatutnyer rajin la ouh..nih bertambah mls plak aku nih..hish2!
apew la nak jd an..hahaha..
malas2 aku cam mner sekalipown aku tetap gak engat study and study!sebab lau pandai macam maner skalipown tp xwat revision,hurmm jgn harap la nak lulus!adew owhg kate study last minute xberape baek sgt la an..tp aku asew studt last minute tu la wat senang engat ape yg kite baca!
tp aku xakan wat la kot!hehe.

HIM ;)

Istimewa

*Title lagu nih istimewa untuk DIE*


Tiada puisi atau lagu
Tiada potret tiada ragu
Yang dapat ku ilham seindahmu
Nyata kau satu dalam berjuta
Wahai sayangku kau istimewa

Walau ku kembara sedunia
Walau ketemu ramai lelaki
Nyata kau tiada tandingannya
Seikhlas hati aku menyinta
Kau istimewa, teristimewa

Daku berikrar
Wahai maharaniku
Bina mahligai syahdu
Hanya engkau dan aku di situ

Tiada mimpi atau fantasi
Tiada rasa lebih berseri
Semekar murni hatimu sayang
Siang dan malam, aku terbayang
Kau istimewa, buat ku tenang

Daku berikrar
Wahai maharaniku
Bina mahligai syahdu
kita berbulan madu di situ

Ingin ku bawa kau ke awana
Ingin memadu kasih asmara
Sepanjang hayatku curahkan cinta
Sebenar-benar ucapan kata
Kau istimewa oh! Percayalah
Beriku cintamu nan istimewa


*lagu nih aku tujukan kat someone lah an..haha siape?ala,adewla kang aku ckp nti TERKANTOI la plak an dah malu aku..kah3*


**JATUH CINTA**

Sangat Giler dan Memank Giler!
bagai bulan jatuh dibawah sinaran kepala aku!(maap,sastera aku memank agak teruk!!haha)
aku pown xtaw nak cakap cam mner lagi an.ntah cam mner la aku boley minat,suke,sayang n last word JATUH HATI sama dia!dah lah aku xsuke dier!Tup2 aku jatuh hati or whatever sama dier!memank xmasok AKAL langsung la!


Makin aku tepis,tepis dan tepis PERASAAN tu makin datang teramatlah BAGAI disebELaH aku aje..memank giler sume ini!YA ALLAH,kenape la aku boley adew perasaan ngan dier?apew sebab aku xsame CLASS ngan dier aku boley jatuh hati SAMA dier ka?SEM lepas aku xderk pown cam nih..sem nih aje makin jadi2..SETIAP kali aku nampak DIER mesty aku NERVES giller (maaplah SPELL BI aku xHEBAT cam BiLL gAtes)haha..Tp kalau lah dier taw aku suke same dier memank idup aku nih GELAP gelita la jawabnyer!dier sah2 akan KETAWA giller!
jalan yg lebih baek,better aku SENYAP aje.!aku xnak terburu2 sgt nti aku plak yg menyesal!
Tapi if dier dapat rasew apew yg aku tulis or dier baca BLOG aku nih an!
sejujurnyer aku akan katakan **MEMANK AKU SUKE SAMA DIER POWN**tu terpulanglah dier nak gelak kew apew kew or whatever aku xPEDULI janji aku dah LuaHKAN PADA catatan aku dalam BLOG NIH!nak luahkan kat FACE 2 FACE memank aku xmampu lg la an!Cukup ar sekadar 4taun Yg LALU tu..aku xnak PERISTIWA BoDOH tu M'hasut AKu KEMBALI tuk Berbuat BEGITU!TIDAK sama SEKALI aku akan buat BEGITU!!

DEBARAN F.I.N.A.L E.X.A.M!!


Mggu lepas kitorg dah balik..aleh2 wat plan last minute mggu nih kitorg balik lg..wakaka
hari rabu ari tu kitorg balik gak..plan nak blik pagi kamis..ntah cam mner ley plak diorunk nak blik pas abes test koko gak..ish2..rakus tol bab2 nak balik nih ouh..haha..memank kelakar la..padahal bukan f1 time dah byk kali dah kitorg wat cam nih..haha..lg2 aku nih slalu blik mengejut tanpa beritahu mak aku..haha..mangsanyer aku selalu amik kakak aku lah..hahaa..kesian ;) hehe.

Wish tuk member2 yg akan amik final exam (xkesah maner2 kolej/poli/uni)..aku wish hope korg dapat wat ngan relax,cool n apa lagi erk hehe (lupe plak ayat nk g taw..haha)ha?semoga korang dpat result yg paling BEST for this SEM !haha..B4 nak jawab tu jgn lupa baca bismillah bg yg (muslim..hehe) yg non-muslim ikut korg nyer agama la erk..hehe..(aku xejek taw,aku series nih!).

Final nih aku memank berharap giller2 pointer aku tggi lg skit pown xpew..then aku hope sgt otak nih ley engat apew yg aku baca coz nak ganti blik apew yg t'jd pada this sem nih!sgt memank giller!lg2 mark PB tu ouh..huhu.!

GOOD LUCK U ALL
RELAX N BE COOL



!!KAMI TERBAEK!!!

SELESAI suda kejohanan FUTSAL JTMK pada minggu ICT yg Lalu..haha..aku xcaye giller kami ley menang..nak tebus balek atas kesilapan time men netball yg t'gewdix2 tu..wakaka..
futsal perempuan kitorg menang giler wlpown naeb juara aje..haha..tp aku mintx maap kat korg coz aku xdpt jd KEEPER terBAEK like ziqah n PEMAIN sebaeK sue.!aku memank geram giller kite xdpt kalahkan SYNTAX ERROR yg Memank sgt2 syntax tu..MYBE diourunk tu sume alim2 n sopan2 tu yg susah tu nak kalahkn diorunk wlpown cara permainan diorunk sgt slow n COOL..haha..

SEM nih memank otak sume giler!MINI PROJECT C++ N DIGITAL MEDIA XSETTLE LG.LEc nak masok mark PB lg..dgn HAFAZAN AGAMA lg ouh..memank giller la..aku bengang giller coz ustz slalu xdew classss!!!OH SHIT!




NAIB JUARA FUTSAL JTMK
(PEREMPUAN)


TEAM FUTSAL JTMK

THIS MEDAL FOR SUE N HAZIQAH

KAMI TERBAEK!!






Masa Depan,Cinta,Prasangka,Benci!

aku xtaw la apew yg aku nak taipkn nih..hahha..
aku sebernanyer penat2 t'amat2 sgt .. hahaha jd crew kat BOOTH MATH td la kan..hahaha..
petang nih adew tournment futsal lak plak..huhu..mlm nih adew konsert NASYID la plak..memank aku bw earphone la nti..hahaha..bkn xnk tgk NASYID tu tp ngantok la..huhu..(bukan menghina,tp lbih baek jgn hipo an..huhu)aku harap petang nih dpt jaring 1gol pown jdlah..aku xsggup nk terime kekalahan cm sem lepas(kalah dlm keadaan melampaui ouh..huhu).
CINTA plak..aku jatuh cinta siall..memank giller la..aku xnak,xmungkin ngan dier..no n nooooo!haha..
FUTURE plak..aku tgk final project senior2 tu an..memank aku cuak giler ouh..seram giller..ngan kenew tamparan hebat dr lec2 len la an..huhu..memank susah gak an nak graduate nih..huhu..
aku hope aku pass lah an..haha..
BENCI pla..kadang2 aku ok ngan dier,kadang2 plak aku rasew benci plak ngan dier ouh..huhu..bile aku taw pasal org tu memank aku rasew DOWN giller ouhhhhh!!!sgt2 DOWN shiall!

 

Copyright © 2013 Reserved to Teqah Khaire
Design by Cik Kumbang