DEBARAN F.I.N.A.L E.X.A.M!!


Mggu lepas kitorg dah balik..aleh2 wat plan last minute mggu nih kitorg balik lg..wakaka
hari rabu ari tu kitorg balik gak..plan nak blik pagi kamis..ntah cam mner ley plak diorunk nak blik pas abes test koko gak..ish2..rakus tol bab2 nak balik nih ouh..haha..memank kelakar la..padahal bukan f1 time dah byk kali dah kitorg wat cam nih..haha..lg2 aku nih slalu blik mengejut tanpa beritahu mak aku..haha..mangsanyer aku selalu amik kakak aku lah..hahaa..kesian ;) hehe.

Wish tuk member2 yg akan amik final exam (xkesah maner2 kolej/poli/uni)..aku wish hope korg dapat wat ngan relax,cool n apa lagi erk hehe (lupe plak ayat nk g taw..haha)ha?semoga korang dpat result yg paling BEST for this SEM !haha..B4 nak jawab tu jgn lupa baca bismillah bg yg (muslim..hehe) yg non-muslim ikut korg nyer agama la erk..hehe..(aku xejek taw,aku series nih!).

Final nih aku memank berharap giller2 pointer aku tggi lg skit pown xpew..then aku hope sgt otak nih ley engat apew yg aku baca coz nak ganti blik apew yg t'jd pada this sem nih!sgt memank giller!lg2 mark PB tu ouh..huhu.!

GOOD LUCK U ALL
RELAX N BE COOL



0 Conteng Petak Membebel:

Post a Comment

 

Copyright © 2013 Reserved to Teqah Khaire
Design by Cik Kumbang