!!KAMI TERBAEK!!!

SELESAI suda kejohanan FUTSAL JTMK pada minggu ICT yg Lalu..haha..aku xcaye giller kami ley menang..nak tebus balek atas kesilapan time men netball yg t'gewdix2 tu..wakaka..
futsal perempuan kitorg menang giler wlpown naeb juara aje..haha..tp aku mintx maap kat korg coz aku xdpt jd KEEPER terBAEK like ziqah n PEMAIN sebaeK sue.!aku memank geram giller kite xdpt kalahkan SYNTAX ERROR yg Memank sgt2 syntax tu..MYBE diourunk tu sume alim2 n sopan2 tu yg susah tu nak kalahkn diorunk wlpown cara permainan diorunk sgt slow n COOL..haha..

SEM nih memank otak sume giler!MINI PROJECT C++ N DIGITAL MEDIA XSETTLE LG.LEc nak masok mark PB lg..dgn HAFAZAN AGAMA lg ouh..memank giller la..aku bengang giller coz ustz slalu xdew classss!!!OH SHIT!




NAIB JUARA FUTSAL JTMK
(PEREMPUAN)


TEAM FUTSAL JTMK

THIS MEDAL FOR SUE N HAZIQAH

KAMI TERBAEK!!






0 Conteng Petak Membebel:

Post a Comment

 

Copyright © 2013 Reserved to Teqah Khaire
Design by Cik Kumbang