Ponteng CLASS!!

hahahaha and hahahaha..aku rasew ponteng class nih xda la teruk sgt an..hehehe..
lgpown bukan selalu pown sekala sekali aje an..kahkahkah!!!tp ari nih memank aku mls tol ouh nak g class c++ an..sgt2 mls nak bljr..huhu..esk adew class math plak an..hurmm,lg ar an petang plak tu an..huhu..memank sgt2 kemalasan kot!ntah la..napew la dah nak dekat final2 nih aku mls2 an..owhg sepatutnyer rajin la ouh..nih bertambah mls plak aku nih..hish2!
apew la nak jd an..hahaha..
malas2 aku cam mner sekalipown aku tetap gak engat study and study!sebab lau pandai macam maner skalipown tp xwat revision,hurmm jgn harap la nak lulus!adew owhg kate study last minute xberape baek sgt la an..tp aku asew studt last minute tu la wat senang engat ape yg kite baca!
tp aku xakan wat la kot!hehe.

0 Conteng Petak Membebel:

Post a Comment

 

Copyright © 2013 Reserved to Teqah Khaire
Design by Cik Kumbang