SELAMAT DATANG SEMESTER BARU


BYE SEASON 2
WELCOME NEW SEASON 3 ;)

Selamat pergi jauh2 wahai semester 2 yang lepas.selamat kembali dunia semester yang baru season 3.nak tahu apew plak citer pasal season 3 nanti.haha..kita lihat aje apew yg akan berlaku sama ada sama macam sem lepas,lebih teruk lagi @ lebih parah yang menjadi2..macam2 kan..selagi aku maseh bernyawa dibumi yg indah ini aku akan ceriter apew yg berlaku pada sem 3 ini ;)


Pix nih diubah suai ok,jgnlah terpedaya sgt backgroudnyer..haha
time nih kitorang siap sedia nak m'hadapi tournment futsal..haha.

Ngankung

Aceehh,macam citer harry potter lah plak an adew part2 lagi..haha..ok dah..

ari tu aku citer pasal nak tgk citer ngankung an!ha,skunk nih aku dah tengok pown ptg td kat wangsa walk aje after si KorPAL tu abes dr keja dier (keja ka??haha..),eh silap2 cik DyLa..hehe(jgn mara k) Citer dier nih xbosan (byk ketawa aje).but aku boley bagi 4star aje ;)

  • aku suka part"bila si hantu menyuapkan makanan(biskut)kat mulut si ngankung nih..haha..ngankung tu actually bkn hantu tp maen no ekor tajuk dier memank unik dan nmpk mcm tajuk 4citer hantu seram aje an..haha..
  • part yang paling best kat dlm kereta si tasznim tu.bercakap ngan hantu..hantu tu pown sempoi..haha..
  • last sekali?ala,tgk sendri aje ..tgk kat dvd aje la..kat wayang dah lambat..haha..
*semasa aku nak beli tiket wayang td dengan selambanyer aku ckp citer ngankung nih dh lame padahal aku bengang coz waktu student card dah tamat..(limit masa)benci aku tgk kat TGV..lps nih aku serik nak tgk at mner2 TGV pown..kedekut..Baek tgk GSC lg best..hari2 adew student card kecuali sabtu and ahad aje(lau xrugi la..)then gsc wlpown citer baru keluar still ley pakai student sebab tu lah GSC best..haha..

Ungakapan Gila Aku Untuk Kau ;)


"Gambar ini adalah sekadar hiasan jer..hee.."

"MEN ARE LIKE SHOES.
SOME MAKE U FEEL TALLER,
SOME MAKE YOU FEEL SMALL.."

Ngankung Bersama DYLA KORPAL!!


T'hegeh2 bila kitorang baru nak tengok citer2 sebegini kan..kahkahkah..ala,suka hati la an nak tengok lambat or cepat yg pasti bukan mereka2 yg tolong bayarkn tiket untuk kitorang kan2..huhu..M'habiskn masa bersama dyla pada hari esok (cewahhh,padahal umah aku ngan dier dekat aje beza dier g LI aku plak conti study blik s'lah cuti sem dah nak tamat)haha..Pas nih aku dah xjumpe si dyla and the geng tu..xdpt la nak gossip2 lagi an dyla?hehe..Dan aku hampir aje xdpt nak kuar taw coz nak g umah kakak aku amik anak buah aku tu yew la dah start cuti an..apew lg diorunk sibuk la nak tido umah aku nih then bile aku kat poli abes blik2 aku nih..huhu(xt'kate kowt bile tgk)..Sekbek la aku bagi alasan yg terbaeek sekali finally aku dpt la keluar..haha..

Kebosanan Yang Melanda



Bile aku bosan aku wat la bende2 nih..ape bende2 tu..haha nih la adobe photoshop yg aku selalu ckp tu..menghilangkan kebosanan aku wat la bende2 nih..sume aku dah belajar tutorial dr blog ezham tu..tinggal nak wat yg cantuman gambar montej tu memank aku xreti la..=,=.



yang nih pown same gak aku gunakan adobe (apew2 aje siri adobe pown boley) but seeloknyer adobe yg baru la kan coz skunk tiap adobe dier akan upgrade2 kan graphic dier dan icon.bila bosan dan bosan aku wat bende alah nih..xbosan bg aku..hee..korang aku xtaw la..skunk nih photoscape tu aku dah buang jaoh2 (haha..b'lagak)bkn lupa diri but dah xderk apew yg menarik an adobe gak best..haha.

but,edit picture aku nih xlah sehebat korang an sebab aku bukanlah pro sangat ..sekadar ingin mencuba menghilang kebosanan ;)




Cuti Sem Kian Sikit ;(

Sungguh aku xmempercayainyer bila esok,lusa,tulat dan seterusnyer aku akan balik ke POLI balik..huhu..kenapelah dier bagi cuti sekejap aje an bg lah cuti sebulan macam dulu kan best..xdpt aku nak balik kg melaka nak g umah owhg kawen kazen aku (bkn dier kawen taw,abg dier jerkk..dier nak kawen mude??memank aku gelak t'bahak2 la alamatnyer..kah3..)but,dah jodoh nak wat cam mner an..kah3..


ok2..dah2 nih aku nak citer pasal cuti aku nih cam mner??wuaaa,wahai pengarah PSIS please lah bg kitorg lg cuti..haha(bongok la aku nih)kah3..Kawan aku si DYLA tu g LI la plak pas nih dimana lagi aku mau cari movie2 an..huhu..yew la sem depan aje aku dah duk umah sewa akibat xtahan sgt duk kat asrama tu..hehe(selalu lggr perintah an lg degil plak tu..haha)


skunk nih aku tengah menghabiskn sisa2 cuti aku selama 2minggu aje kowt (uni lain sume sebulan lbh..huhu)apelah naseb kan.xpew next sem 2bulan 1/3 hamik kau!bapak lame taw tak!cuti aku duk umah aje dlm 2 minggu tu hanya 3kali aje aku keluar ngan owhg yg same cam sem lepas aku cuti lama hampir tiap minggu (1 1kali aje k..bkn hari2)keluar ngan owhg yg b'laenan..minggu nih adalah minggu t'akhir aku mybe keluar wif dyla..haha..(bdk LI yg aku xakan jumpa slme 6bulan dr skunk)haha..jgn sedih yew Miss Dyla ;)


bila aku xkeluar aku akan m'habiskn masa aku m'hadap laptop nih..bukan o9 24jam ok..aku dah mls nak o9 sgt2 ouh..aku wat graphic..hehe..ntah cam mner aku ley suke ngan bende2 alah nih pown xtaw..pas tu dulu aku benci sgt nak pkai adobe Photshop nih yew la susah satu then lect digital media yg patut ajar kitorg pown dier xajar2 pown..sakit taw hati aku nih!tp xperk finally aku jumpe blog si Ezham nih aku 4low dier then tgk tutorial yg dier bagi tu..perggh,memank masok dlm pale otak aku lah(seronok xt'kata bila aku pandai guna adobe..haha)


haha..rasenyer korang nak xtengok blog dier??blog dier memank best la bg sape2 yg suke ngan art work..
http://ezhan-artwork.blogspot.com/ haha..nih link aku dh bagi so,sapew2 yg borink2 tu tgk la blog nih memank best! ;)

Pointer aku sem nih KEKALLL!!!!!

Urghhh!!!sebenarnyer aku MARAH pada diri aku sendiri kenapelah pointer aku sem nih KEKAL..aku m'harapakn agar NAIK ni tidak kekal ajer..huhu..(tu la padan muke bljor men2 lg..rasakan)


But,apa pown aku b'syukur sebab NO REPEAT!!!!heee..if adew repeat2 nih memank hancus b'kecai lagi tidak adew nyawa lah hidup aku nih!!huhu..Setiap orang inginkan kejayaan dier sempurna seperti hidupnyer juga kan dan kadang2 xmungkin kita akan sempurna sentiasa kerana tiada yang akan sempurna dlm dunia dibumi ciptaaNYA.


and hopefully for the next sem i will do the best,try to study hard!! 

Bile line CELCOM WTF!!!

Sejak dr pagi tadi aku nak o9 memank asyik2 xderk line..nak kata kawasan rumah aku nih HUTAN like as PSIS at tmpt aku study tu xderk la langsung just pokok2 aje..huhu..Bile menjelang tengahari,petang memank aku dah benci giller ngan CELCOM FUCK NIH!!nak aje aku tepon asal line makin lama makin melampau cam taikk an..tp aku sabar aje dulu(relax2,cool an..)
Sampailah aku buka malam nih barulah line seperti aku berada diMELAKA,(kat kampung aku tu memank line clear abes,seronok o9 smpai pagi buta then bagun subuh memank liat ;)) )


Aku sebenarnyer memank xnak guna celcom nih (promote aje lebih tp taik ayam ting tong gak)but,nak wat cam mner SABAK TERBENAM tu hanya terime line CELCOM nih yg kadang2 pown adew xderk jerk!!


Ntah bile la line kat sabak tu nak maju/upgrade pown aku xtaw..silap2 aku dah kuar dr situ time tu lah mereka2 sume baru t;hegeh2 nak upgrade kan (cam sekolah kebangsaan aku n menengah)
*dgr citer skolah menengah aku tu tiap class nak pkai air-cond,memank giller la lagi aku jelez taw (wlpown bilik aku nih adew air-cond nak gak rasew skolah adew air-cond..hahaha)

Debaran Menunggu Result lg 2 hari lagi =,=



semakin lama semakin gementar giller la nak tunggu result bg aku yg sem 2 nih then akan naek ke sem 3..huhu..agak mendebarkn lah juga bg aku.Hurmm,dulu mase nak tunggu result punyer la lame ley enjoy2 lg tu sem nih memank cepat giller la cuti xsmpai sebulan aleh2 result dah nak kuar lg 2hari..huhu..sgt CUAK,DEBAR,TAKUT(elaun kenew potong if aku t'kantoi lol)huhu..abes mase depan aku ouh!!


Pejam celik besok pagi tgk dah masok hari seterusnyer..huhu..
kenapelah mase begitu cepat berlalu ahh..huhu..
takpew2 yg penting naek sem 3 nih aku dah bebas nak kenew belajar MATHEMATICS lagi..yahooooo!!!!bye2 mathematics..kah3..aku dah xsggup lg nak belajar math yg susah lg beban otak aku yg ting tong lagi nak mengira2..arghhh,tu sume giler!!BEBAS dr math itu adalah yg paling seronok!!! <",">

Marah2 aje ;( [not in mood]


[muka gaya dan emosi aku memank adew cam nih,but muke aku tidak sama sekali ;)]




Hari nih aku xtaw la kenape..memank asyik nak marah2 aje..
smpai aku drive pown asik nak pin2 owhg aje..
(kesian plak kat owhg yg kenew tempias kemarahan aku nih)
memank hari nih aku moody la tersangat2..geram dan menyampah pown adew aku xtaw kenape dan ape puncanyer ;(

Harry Potter And The Deathly Hallows[Part 1]


  • Permulaan cerita memank dah dijangke xmacam yg dulu punyer citer..hehe..
  • adew aksi,babak romantik,lucu dan adew part2 yg rasew korg ley tido kat dlm pggung tu pown xpew..haha..
  • aku paling suka part dance harry potter and hermonie..hehe..
  • Paling lucu bile ron suka wat lawak walaupown time owhg len sume tgh seriuss..hahaha..
  • tapi paling sedih giller,dobby yg cam makhluk asing but still cute tu mati ( nape dier mati tgk sendri la..haha)
  • Taksabar nak tengok part2 harry potter nih..huhu..ending part1 tu voldemort yg jahat tu curi tongkat sakti dr professor tue tu(aku xtaw la cam mner nak spell name dier coz pnjg sgt..hee).from tu la nti akan continue part2.
  • After this,harry potter part 2 memank aku dah xsabar nak tgk la sekbek time tu aku tiada di poli (time li ouh..haha)nak tgk gold class la plak..skali skala bazir xapew kan..kah3..!

F for Celcom! and B for Facebook!

Aku memank geram lah tersangat2 an..nak taw f and b tu apew nih ha:
f = FUCK!!!
B = BABI!!!


aku sgt geram lg nak bakar aje company celcom..promote bb punyerlah baek tp bile dah rsa nikmat pakai tu macam cilaka!!!sama aje cam astro time ujan n ribut petir xboley nak pakai.!STREAMYX pown xderk cam tu taw!!!


Facebook plak memank aku geram giller..semakin lama semakin lembab system application dier..kadang2 aku tulis laen org len dpt len..memank vavisss toll!!!

Nikon Coolpix P100

 


Bukan mahu menunjuk lagi kan membongkak2 an??
Camera DSLR idaman aku akhirnyer akan aku dapat gak from my brother..insyallah dier kata nak beli kan..walaupun bukan new design tp aku xkesah at least sekurang2nyer aku mencuba dr bawah mybe bile aku dah adew kerjaya barulah boley aku beli yg latest punyer..hehe..Syukur SAVE sikit duet aku (padahal dah plan nak beli at pc fair bulan disember2010 nih..haha).xsangke plak adew owhg nak beli camera cam nih..haha

Kalender PSIS 2011


Hurmm,sorry la if xnampak erk..?
lau nak tgk g kat link politeknik masing2..hehe..


Kenape la Ending Skyline begitu??huhu


Argg!!sgt geram bile jalan citer yg first dah best,tetibe bile part ending hurmm hampeh..nyampah tol..
tp part yg last tu aku tengok romantic gak..iye lah last2 dier idup ngan alien tu coz otak suami dier adew kat kepale alien tu..tapi dier xbgtaw sama ada perempuan tu mati ker apa ker tu yg xbest..last2 abes cam tu aje..huhu..

time kitorang nak g kat counter book tiket boley plak aku nak bg duet kat orang tu padahal aku dah byr o9 dah..duhh,malu giller ouh (padahal dah byk kali book tp still lupa..heehe)..Pas tu mase dah beli tiket and makan an kitorang nek tangga la nak cari hall bapew..bile kitorang dah nmpk adew no kat setiap wall an kitorang terkejut gak tgk hall kitorang kat gold class padahal aku xbeli pown tiket tu,just tiket biasew jerk kowt..skali ape lg kitorang g la tnyer kat budak2 tu last2 dier tunjuk m'hala ke gold class cuma jalan aje yg len..haha..(memank t;kejut gak ar lau aku amik gold class dah ar tgh kering,huhu)kelakar la..nmpk sgt aku jarang tgk wayang kan..haha..!

Teqahkhaire sombunk ka?





adakah korang rasa aku nih terlalu sombunk?
kebanyaknnyer mengatakan aku SEORANG yg SOMBUNK lebih2 lg bile mereka xkenal aku.
muke aku nih sombunk sangat ker erk??bile aku tengok kat cermin hurmm,memank aku pikir kenape muke aku nih sombunk padahal aku nih bknnyer sombunk..friendly lagi kowt..hehe(perasan aje kowt)kahkahkah..
Tapi memank aku akui aku memank susah sikit nak b'gaul..hehe..aku kan PEMALU..hehe..soal bersosial nih memank aku terlalu rendah sekali..xpndai bergaul memank salah satu drpdnyer..haha..tapi if korg nampak aku kat mner2 an then tgk muke aku yg sombunk nih kan aku mintax maaplah coz aku memank begini dan begitu..hehe..tp kalau nmpk tu tegur aje..nti aku bg korg SMILE la..hahaha..


Terlepas LAGI LA..


Untuk keluaran 1 NOV 2010 memank aku terlepas lagi la..ishh..Padahal exam aku dah abes aku dah boley beli nih aku t'lupe la plak..huhu..


Untuk keluaran 15 Nov plak dah keluar..hurmm cepat benar yew..hehe..keluaran lepas aku xbeli lg..
nampaknyer aku beli sekali due la kot..hehe..sebab kat rumah aku xderk nak wat apew kan so,beli aje ley hilangkan boring2 nti..sekbek REMAJA ni banyak info2 yang best..hehe..

<>

Jumpa sesuatu semasa kemas BILIK!!!

Mengemas bilik yg dah macam sarang burung nih kan setelah lama aku m'niggalkn rumah demi mencapai 
cita-cita aku..
(ewahhh..poyo jerkk padahal boley d'katakn tiap mggu blik umah kowt,just xderk mase jerk nak kemas..hehe)

untuk elakkan kebosanan yg melanda tu yang aku kemas bilik tu..aku kemas punya kemas and cek storge box kat bawah katil tu..aku buka la rupa-rupanyer adew nota sem2 lepas adew lg..hehe..nak bakar pown ntah bile la aku rajin nak turun kat bawah umah nih an..hehe (memank aku pemalas skit)..Aku cek2 sume2 kerja2 sem lepas an skali aku jumpa??(bkn lipas or yg sekutu dgnnyer yerk..hee)aku jumpa assigmnt aku tu..apew yg adew kat asgmnt tu..haha..adew la..(xley ckp,malu aku..hehe)..baru aku taw rupanyer..kalau lah sem lepas aku b'lembut dah pasti skunk aku dah bahagia..tapi nak wat cam mner sikap aku yg degil nih memank suka b'ubah2.Bila aku dpt taw kat asgmnet tu aku rase nak aje kalau la mase boleh b'patah balik kan..huhu..

Good Bye SEASONS 2!!

Maka b'akhirlah suda citer sebagai seorang student part 2 sudah pown tamat begitu aje..hehe..
aku xnk ckp WELCOME PART 3 (selagi result xdpt slgi tu aku xkn buka PART 3)hehe..
Tamat sudah paper exam,alhamdulillah sume nyer b'jalan ngan lancar otak aku??hurmm begitulah gak an..haha..
aku xnak ckp pasal exam paper lg biarkan ia berlalu..penat sudah otak aku nih b'fikir2 jwpn time final tuh..huhu..


Skunk nih aku nak buka citer pasal apew pown aku xtaw la..haha..Ha..dah engat..(hehe..)
cuti sem aku xlama cam cuti skolah ( sebulan kowt,jelez2) hanya 2 mggu aje aku sem break.Awal bln 12 aku dah kenew msok balik poly tu.Dgr citer la kan sem dpn nti baru dpt cuti (ala2 universiti la kan) kalau la kan..huhu..sem dpn gak aku akan g LI..ntah bapew lame aku cuti pown aku xtaw silap2 xsmpai 2bulan ouh..memank sakit la kan..aku engat cuti nih nak la aku cari duet poket an nak kuar an..skali mama aku kata "kalau nak g keja,keja la tp yuran bayar sendiri,ok?"ouh,sgguh lebih bek aku xyah keja..bkn aku xnak byr yuran sendiri tp memank aku rasew lau gaji aku tu byk xpew nih stkat keja bape mggu aje kowt ntah bapew dpt pown aku xtaw la an..huhu..


So,aku rase sem break yg paling2 BOSAN teramat2 la sgt2 GILLER2 ouh..xpernah aku rasew tahap kebosanan cam nih,time sem 1 dulu xdew la aku rasew bosan ya amat begini..sem nih memank ketara kebosanan ouh..huhu..ALAMATNYER terperap aje la aku kat umah nih ouh..hurmm..

ESOK : Last Paper!!!yahooo..!!

esk adalah last paper exam aku operating sytem..aku memank xsabar nak jawab bkn aku dah expert sgt jwb os tu but xsabar nak blik umah..wlpown duk kat poli tu satu ari aje an..haha..
aku hope sume subject aku lulus la kalau boleh aku memank xmo nak repeat2 paper nih xsggup nak tanggung beban nih memandangkn sem depan aku akan lg b'tambah beban ouh..huhu..

apew pown sem depan aku dah xduk asrama aku duk umah sewa yahoo..best rasenyer bebas dr asrama tu..hehe..papew time kaseh pd kamsis yg sggup tahan ngan perangai kitorg nih yg suke ingkar perintah la kan!!ngan budak2 B4 ARAS3 tu pas nih lau korg still duk asrama lg tolonglah jaga kebersihan terutama skali kat bilik air ,pantri,and petak basuh tu..(korg2 agak pengotor..yg terase tu aku peduli apew) jgn harapkn make up aje lebih tapi PENGOTOR giller babii!!!kesian la kat makcik cleaner tu k!!fikirlah skit korg tu dah besar xkn smpai kawen pown still pengotor lg an!!sendiri mau engat la erk!

banyak lg aku nak bebel pasal aras3 nih ..arggh tp malas la aku..lantak la jnji aku dah xduk situ lg..malas nak kata dah kan..!huhu.

Finally,aku berjaya gak guna adobe nih!yeahh!

haha..walaupown nak tangkap ngan adam original still xdpt lg an..maka aku gunalah adobe nih..haha
pelakon siri boy over flower sapew xkenal an..kah3..
ni plak kwn2 aku patutnyer adew 6owhg..lg sowhg ntah mner la aku pown xtaw ;)
ni plak kwn aku time sekolah menengah,agak2 kitorg betul2 g x kat tmpat nih??haha

Pada mulanyer aku rasew nak wat edit cam nih susah la kan..skali bile dah try2 wat perghh kacang goreng aje ouh..memank best memank m'sangapkan aku tuk wat bende nih byk2..huhu..
Makin lama aku asyik nak tumpukan pada adobe nih aje..bru kenal xboley nak b'pisah wlpown sekejap aje..haha.(gile an).Dah lah note aku xbaca lg satu hari aje nak exam (last paper os).
padahal subject tu la yg pling kenew tol2 wat ouh..huhu..yew la dier ajar kitorg pown dah ting tong an so,kenew la wat tol2.

esk aku dah kenew balik poli nak amik lg satu paper aje..rabu exam then trus aje blik..kah3.

Pemikiran Aku Waktu skunk nih!

haha..anak gadis berfikiran seperti keanak-anakan kdg2 aje la kan..hehe.
hurm..petang yg sunyi dan sepi ini aku memank xtaw nak wat perk la padahal next week aku adew exam lg nih.note aku maseh lg berselrak nih.aku b'cadang nak mini note jap lg nih.tp amalan 'M' aku suda dtg kembali balik la plak.huhu.
jiwa aku sakit giler bila aku taw dier begitu dan aku rela lepaskan segala2nyer.
(tetibe lak aku citer pasal nih wat perk erk..huhu).
citer aku skunk aku bosan nak baca buku memank xmasok lg nak tulis note pown sgt kemalasan.
aku taip new post nih pown ntah papew2 la kan aku citer..kah3..sgt giler!

10 Kunci Persahabatan yang Baik


1) Pilih orang yang mempunyai minat yang sama seperti anda supaya anda mempunyai persamaan, tetapi jangan mengetepikan orang yang langsung tidak mempunyai persamaan dengan anda, bersikap terbuka baik untuk anda.
2) Ingatlah pada satu pedoman penting iaitu berlaku baik terhadap orang lain sebagaimana anda suka diperlakukan. Sekiranya anda menghormati orang lain, orang lain akan menghormati anda juga.
3) Sedarlah bahawa tiada siapa yang sempurna, setiap orang mempunyai sifat-sifat aneh dan kecacatan, dan menerima kecacatan antara satu sama lain adalah kunci persahabatan yang baik.
4) Hargai pendapat satu sama lain.
5) Sedarlah bahawa kawan yang rapat sekali pun tidak dapat bersama 24 jam. Bina minat-minat yang lain dan jangan cemburu apabila kawan anda mempunyai minat-minat yang lain juga.
6) Komunikasi sangat penting, kawan anda tidak boleh membaca fikiran anda. Sekiranya ada sesuatu yang menjejaskan persahabatan anda, beritahulah.
7) Jangan biarkan faktor luaran seperti tekanan (stress) menjejaskan persahabatan anda. Kawan yang baik akan membenarkan anda melepaskan perasaan kepada mereka, tetapi jangan hanya mempergunakan mereka untuk melepaskan perasaan...dan sebagai balasan anda sepatutnya bersedia untuk mendengar luahan perasaan mereka pula.
8) Belajar daripada satu sama lain.
9) Jangan mengata di belakang kawan anda.
10) Pilih kata-kata anda dengan bijaksana kerana anda tidak boleh menariknya kembali.

Bile seorang gadis membuat PUISI ini!

Sayang, aku tau aku mencintaimu….

Aku tahu aku sayang padamu dan aku tau kau juga tak tahu aku sayang akan kau

Dan aku juga tau kau telah mencintai yang lain..

Saat terindah saat bersamamamu..

Begitu lelapnya akupun terbuai

Sebenarnya aku tlah berharap aku akan memiliki dirmimu selamanya…

Segenap hatiku luluh lantak

Mengiringi dukaku akan kehilangan dirimu

Sungguh aku tak mampu tuk meredam kepedihan hatiku

Untuk merelakan kepergian dirimu…

Hatiku pedih….hatiku perih..

Namun aku tak hancur….

Aku harus membiarkan kau bersamanya..

Biarlah aku mengalah demi keutuhan cinta kalian…

Biarlah aku memenggal cinta ini…

Agar kebahagiannya tidak sirna…

Kasih cintai dia….kasihi dia….

Demikian juga aku…..

Mungkin memang ini jalan takdirku

Mengagumi tanpa dicintai

tak mengapa bagiku asal kaupun bahagia dalam hidupmu

telah lama kupendam perasaan itu

menunggu hatimu menyambut diriku

tak mengapa bagiku mencintamu adalah bahagia untukku

Kalau memang Sang Pencipta mengirimmu untukku…

Kita pasti kembali bersatu…

Ketulusan cintaku selalu mewarnai hidupmu…

Karena cinta yang tulus tak meminta kembali…..

Yuna - After Midnight (lyrics)

Tinggal lagi 1PAPER aje..

Akhirnyer,selesai sudah 2paper exam : math and c++!
paper math memank best giller coz aku dpt jwb dgn senyum dan gumbira.aku memank xsangke dpt jwab math ouh.subject yg aku paling benci tu lah aku dpat jawab..hurmm..memank pelik tol..haha.Syukur aku dapat buat dgn baik.aku harap sht math aku A++!!!

second paper c++.dapat aje kertas aku lihat fuhhh,memank giller la wlpown objektif and subjektif tp memank umpph giller kentang susah dot..!!tapi yg aku bengang giler lagi ralat an soalan subjektif soalan 1 dan 2 memank sejibik sejiban ouh ngan sem lepas..memank gerammnyer akuuu!!!

skunk nih tinggal lg 1paper aje : operating system memank operate la pale otak nih an..lg2 miss k yg wat soalan an..memank pecah otak lg la kan..huhu..aku hopefully sume subject xderk repeat2 xsanggup aku..sem depan aje final adew 6paper..huhu..memank mencabar idup nih lah!
 

Copyright © 2013 Reserved to Teqah Khaire
Design by Cik Kumbang