Cuti Sem Kian Sikit ;(

Sungguh aku xmempercayainyer bila esok,lusa,tulat dan seterusnyer aku akan balik ke POLI balik..huhu..kenapelah dier bagi cuti sekejap aje an bg lah cuti sebulan macam dulu kan best..xdpt aku nak balik kg melaka nak g umah owhg kawen kazen aku (bkn dier kawen taw,abg dier jerkk..dier nak kawen mude??memank aku gelak t'bahak2 la alamatnyer..kah3..)but,dah jodoh nak wat cam mner an..kah3..


ok2..dah2 nih aku nak citer pasal cuti aku nih cam mner??wuaaa,wahai pengarah PSIS please lah bg kitorg lg cuti..haha(bongok la aku nih)kah3..Kawan aku si DYLA tu g LI la plak pas nih dimana lagi aku mau cari movie2 an..huhu..yew la sem depan aje aku dah duk umah sewa akibat xtahan sgt duk kat asrama tu..hehe(selalu lggr perintah an lg degil plak tu..haha)


skunk nih aku tengah menghabiskn sisa2 cuti aku selama 2minggu aje kowt (uni lain sume sebulan lbh..huhu)apelah naseb kan.xpew next sem 2bulan 1/3 hamik kau!bapak lame taw tak!cuti aku duk umah aje dlm 2 minggu tu hanya 3kali aje aku keluar ngan owhg yg same cam sem lepas aku cuti lama hampir tiap minggu (1 1kali aje k..bkn hari2)keluar ngan owhg yg b'laenan..minggu nih adalah minggu t'akhir aku mybe keluar wif dyla..haha..(bdk LI yg aku xakan jumpa slme 6bulan dr skunk)haha..jgn sedih yew Miss Dyla ;)


bila aku xkeluar aku akan m'habiskn masa aku m'hadap laptop nih..bukan o9 24jam ok..aku dah mls nak o9 sgt2 ouh..aku wat graphic..hehe..ntah cam mner aku ley suke ngan bende2 alah nih pown xtaw..pas tu dulu aku benci sgt nak pkai adobe Photshop nih yew la susah satu then lect digital media yg patut ajar kitorg pown dier xajar2 pown..sakit taw hati aku nih!tp xperk finally aku jumpe blog si Ezham nih aku 4low dier then tgk tutorial yg dier bagi tu..perggh,memank masok dlm pale otak aku lah(seronok xt'kata bila aku pandai guna adobe..haha)


haha..rasenyer korang nak xtengok blog dier??blog dier memank best la bg sape2 yg suke ngan art work..
http://ezhan-artwork.blogspot.com/ haha..nih link aku dh bagi so,sapew2 yg borink2 tu tgk la blog nih memank best! ;)

4 Conteng Petak Membebel:

dyla k0rpaL said...

alah nyah...jage poli leklok semase ketiadaan aku , ahah..untung ahh kreatip :)

TeQah Khaire said...

disebabkan aku dah duk luar an..aku memank mls nak jaga poli tu lg..haha

KERBiL said...

betol! name cuti sem memang rase sekejap!
anyway, nice blog. i'm following u, and if dont mind, feel free to follow mine :)

TeQah Khaire said...

tq 4low ;)
tq atas pujian anda ;)
hehee..

Post a Comment

 

Copyright © 2013 Reserved to Teqah Khaire
Design by Cik Kumbang