ESOK : Last Paper!!!yahooo..!!

esk adalah last paper exam aku operating sytem..aku memank xsabar nak jawab bkn aku dah expert sgt jwb os tu but xsabar nak blik umah..wlpown duk kat poli tu satu ari aje an..haha..
aku hope sume subject aku lulus la kalau boleh aku memank xmo nak repeat2 paper nih xsggup nak tanggung beban nih memandangkn sem depan aku akan lg b'tambah beban ouh..huhu..

apew pown sem depan aku dah xduk asrama aku duk umah sewa yahoo..best rasenyer bebas dr asrama tu..hehe..papew time kaseh pd kamsis yg sggup tahan ngan perangai kitorg nih yg suke ingkar perintah la kan!!ngan budak2 B4 ARAS3 tu pas nih lau korg still duk asrama lg tolonglah jaga kebersihan terutama skali kat bilik air ,pantri,and petak basuh tu..(korg2 agak pengotor..yg terase tu aku peduli apew) jgn harapkn make up aje lebih tapi PENGOTOR giller babii!!!kesian la kat makcik cleaner tu k!!fikirlah skit korg tu dah besar xkn smpai kawen pown still pengotor lg an!!sendiri mau engat la erk!

banyak lg aku nak bebel pasal aras3 nih ..arggh tp malas la aku..lantak la jnji aku dah xduk situ lg..malas nak kata dah kan..!huhu.

0 Conteng Petak Membebel:

Post a Comment

 

Copyright © 2013 Reserved to Teqah Khaire
Design by Cik Kumbang