Finally,aku berjaya gak guna adobe nih!yeahh!

haha..walaupown nak tangkap ngan adam original still xdpt lg an..maka aku gunalah adobe nih..haha
pelakon siri boy over flower sapew xkenal an..kah3..
ni plak kwn2 aku patutnyer adew 6owhg..lg sowhg ntah mner la aku pown xtaw ;)
ni plak kwn aku time sekolah menengah,agak2 kitorg betul2 g x kat tmpat nih??haha

Pada mulanyer aku rasew nak wat edit cam nih susah la kan..skali bile dah try2 wat perghh kacang goreng aje ouh..memank best memank m'sangapkan aku tuk wat bende nih byk2..huhu..
Makin lama aku asyik nak tumpukan pada adobe nih aje..bru kenal xboley nak b'pisah wlpown sekejap aje..haha.(gile an).Dah lah note aku xbaca lg satu hari aje nak exam (last paper os).
padahal subject tu la yg pling kenew tol2 wat ouh..huhu..yew la dier ajar kitorg pown dah ting tong an so,kenew la wat tol2.

esk aku dah kenew balik poli nak amik lg satu paper aje..rabu exam then trus aje blik..kah3.

0 Conteng Petak Membebel:

Post a Comment

 

Copyright © 2013 Reserved to Teqah Khaire
Design by Cik Kumbang