Good Bye SEASONS 2!!

Maka b'akhirlah suda citer sebagai seorang student part 2 sudah pown tamat begitu aje..hehe..
aku xnk ckp WELCOME PART 3 (selagi result xdpt slgi tu aku xkn buka PART 3)hehe..
Tamat sudah paper exam,alhamdulillah sume nyer b'jalan ngan lancar otak aku??hurmm begitulah gak an..haha..
aku xnak ckp pasal exam paper lg biarkan ia berlalu..penat sudah otak aku nih b'fikir2 jwpn time final tuh..huhu..


Skunk nih aku nak buka citer pasal apew pown aku xtaw la..haha..Ha..dah engat..(hehe..)
cuti sem aku xlama cam cuti skolah ( sebulan kowt,jelez2) hanya 2 mggu aje aku sem break.Awal bln 12 aku dah kenew msok balik poly tu.Dgr citer la kan sem dpn nti baru dpt cuti (ala2 universiti la kan) kalau la kan..huhu..sem dpn gak aku akan g LI..ntah bapew lame aku cuti pown aku xtaw silap2 xsmpai 2bulan ouh..memank sakit la kan..aku engat cuti nih nak la aku cari duet poket an nak kuar an..skali mama aku kata "kalau nak g keja,keja la tp yuran bayar sendiri,ok?"ouh,sgguh lebih bek aku xyah keja..bkn aku xnak byr yuran sendiri tp memank aku rasew lau gaji aku tu byk xpew nih stkat keja bape mggu aje kowt ntah bapew dpt pown aku xtaw la an..huhu..


So,aku rase sem break yg paling2 BOSAN teramat2 la sgt2 GILLER2 ouh..xpernah aku rasew tahap kebosanan cam nih,time sem 1 dulu xdew la aku rasew bosan ya amat begini..sem nih memank ketara kebosanan ouh..huhu..ALAMATNYER terperap aje la aku kat umah nih ouh..hurmm..

0 Conteng Petak Membebel:

Post a Comment

 

Copyright © 2013 Reserved to Teqah Khaire
Design by Cik Kumbang