Harry Potter And The Deathly Hallows[Part 1]


  • Permulaan cerita memank dah dijangke xmacam yg dulu punyer citer..hehe..
  • adew aksi,babak romantik,lucu dan adew part2 yg rasew korg ley tido kat dlm pggung tu pown xpew..haha..
  • aku paling suka part dance harry potter and hermonie..hehe..
  • Paling lucu bile ron suka wat lawak walaupown time owhg len sume tgh seriuss..hahaha..
  • tapi paling sedih giller,dobby yg cam makhluk asing but still cute tu mati ( nape dier mati tgk sendri la..haha)
  • Taksabar nak tengok part2 harry potter nih..huhu..ending part1 tu voldemort yg jahat tu curi tongkat sakti dr professor tue tu(aku xtaw la cam mner nak spell name dier coz pnjg sgt..hee).from tu la nti akan continue part2.
  • After this,harry potter part 2 memank aku dah xsabar nak tgk la sekbek time tu aku tiada di poli (time li ouh..haha)nak tgk gold class la plak..skali skala bazir xapew kan..kah3..!

0 Conteng Petak Membebel:

Post a Comment

 

Copyright © 2013 Reserved to Teqah Khaire
Design by Cik Kumbang