Kebosanan Yang Melanda



Bile aku bosan aku wat la bende2 nih..ape bende2 tu..haha nih la adobe photoshop yg aku selalu ckp tu..menghilangkan kebosanan aku wat la bende2 nih..sume aku dah belajar tutorial dr blog ezham tu..tinggal nak wat yg cantuman gambar montej tu memank aku xreti la..=,=.



yang nih pown same gak aku gunakan adobe (apew2 aje siri adobe pown boley) but seeloknyer adobe yg baru la kan coz skunk tiap adobe dier akan upgrade2 kan graphic dier dan icon.bila bosan dan bosan aku wat bende alah nih..xbosan bg aku..hee..korang aku xtaw la..skunk nih photoscape tu aku dah buang jaoh2 (haha..b'lagak)bkn lupa diri but dah xderk apew yg menarik an adobe gak best..haha.

but,edit picture aku nih xlah sehebat korang an sebab aku bukanlah pro sangat ..sekadar ingin mencuba menghilang kebosanan ;)




0 Conteng Petak Membebel:

Post a Comment

 

Copyright © 2013 Reserved to Teqah Khaire
Design by Cik Kumbang