Kenape la Ending Skyline begitu??huhu


Argg!!sgt geram bile jalan citer yg first dah best,tetibe bile part ending hurmm hampeh..nyampah tol..
tp part yg last tu aku tengok romantic gak..iye lah last2 dier idup ngan alien tu coz otak suami dier adew kat kepale alien tu..tapi dier xbgtaw sama ada perempuan tu mati ker apa ker tu yg xbest..last2 abes cam tu aje..huhu..

time kitorang nak g kat counter book tiket boley plak aku nak bg duet kat orang tu padahal aku dah byr o9 dah..duhh,malu giller ouh (padahal dah byk kali book tp still lupa..heehe)..Pas tu mase dah beli tiket and makan an kitorang nek tangga la nak cari hall bapew..bile kitorang dah nmpk adew no kat setiap wall an kitorang terkejut gak tgk hall kitorang kat gold class padahal aku xbeli pown tiket tu,just tiket biasew jerk kowt..skali ape lg kitorang g la tnyer kat budak2 tu last2 dier tunjuk m'hala ke gold class cuma jalan aje yg len..haha..(memank t;kejut gak ar lau aku amik gold class dah ar tgh kering,huhu)kelakar la..nmpk sgt aku jarang tgk wayang kan..haha..!

0 Conteng Petak Membebel:

Post a Comment

 

Copyright © 2013 Reserved to Teqah Khaire
Design by Cik Kumbang