Ngankung

Aceehh,macam citer harry potter lah plak an adew part2 lagi..haha..ok dah..

ari tu aku citer pasal nak tgk citer ngankung an!ha,skunk nih aku dah tengok pown ptg td kat wangsa walk aje after si KorPAL tu abes dr keja dier (keja ka??haha..),eh silap2 cik DyLa..hehe(jgn mara k) Citer dier nih xbosan (byk ketawa aje).but aku boley bagi 4star aje ;)

  • aku suka part"bila si hantu menyuapkan makanan(biskut)kat mulut si ngankung nih..haha..ngankung tu actually bkn hantu tp maen no ekor tajuk dier memank unik dan nmpk mcm tajuk 4citer hantu seram aje an..haha..
  • part yang paling best kat dlm kereta si tasznim tu.bercakap ngan hantu..hantu tu pown sempoi..haha..
  • last sekali?ala,tgk sendri aje ..tgk kat dvd aje la..kat wayang dah lambat..haha..
*semasa aku nak beli tiket wayang td dengan selambanyer aku ckp citer ngankung nih dh lame padahal aku bengang coz waktu student card dah tamat..(limit masa)benci aku tgk kat TGV..lps nih aku serik nak tgk at mner2 TGV pown..kedekut..Baek tgk GSC lg best..hari2 adew student card kecuali sabtu and ahad aje(lau xrugi la..)then gsc wlpown citer baru keluar still ley pakai student sebab tu lah GSC best..haha..

2 Conteng Petak Membebel:

dyla k0rpaL said...

perghh kau egat name plakon dye makcik..aha

best cite uh <3

TeQah Khaire said...

hahaha..
mesti2..weh,wifi umah sewa laju lol..

Post a Comment

 

Copyright © 2013 Reserved to Teqah Khaire
Design by Cik Kumbang