Ngankung Bersama DYLA KORPAL!!


T'hegeh2 bila kitorang baru nak tengok citer2 sebegini kan..kahkahkah..ala,suka hati la an nak tengok lambat or cepat yg pasti bukan mereka2 yg tolong bayarkn tiket untuk kitorang kan2..huhu..M'habiskn masa bersama dyla pada hari esok (cewahhh,padahal umah aku ngan dier dekat aje beza dier g LI aku plak conti study blik s'lah cuti sem dah nak tamat)haha..Pas nih aku dah xjumpe si dyla and the geng tu..xdpt la nak gossip2 lagi an dyla?hehe..Dan aku hampir aje xdpt nak kuar taw coz nak g umah kakak aku amik anak buah aku tu yew la dah start cuti an..apew lg diorunk sibuk la nak tido umah aku nih then bile aku kat poli abes blik2 aku nih..huhu(xt'kate kowt bile tgk)..Sekbek la aku bagi alasan yg terbaeek sekali finally aku dpt la keluar..haha..

4 Conteng Petak Membebel:

KERBiL said...

bes tak cite ngangkung neh?

TeQah Khaire said...

hee..bru nak tgk esk la..
xpew2 nti org kasi taw yerk..

dyla k0rpaL said...

yeahhh wit dyla korpal <3

TeQah Khaire said...

haha..
blog nih xley baca symbol love fb la..
heee..

Post a Comment

 

Copyright © 2013 Reserved to Teqah Khaire
Design by Cik Kumbang