Pemikiran Aku Waktu skunk nih!

haha..anak gadis berfikiran seperti keanak-anakan kdg2 aje la kan..hehe.
hurm..petang yg sunyi dan sepi ini aku memank xtaw nak wat perk la padahal next week aku adew exam lg nih.note aku maseh lg berselrak nih.aku b'cadang nak mini note jap lg nih.tp amalan 'M' aku suda dtg kembali balik la plak.huhu.
jiwa aku sakit giler bila aku taw dier begitu dan aku rela lepaskan segala2nyer.
(tetibe lak aku citer pasal nih wat perk erk..huhu).
citer aku skunk aku bosan nak baca buku memank xmasok lg nak tulis note pown sgt kemalasan.
aku taip new post nih pown ntah papew2 la kan aku citer..kah3..sgt giler!

0 Conteng Petak Membebel:

Post a Comment

 

Copyright © 2013 Reserved to Teqah Khaire
Design by Cik Kumbang