THE CHRONICLES OF NARNIA: THE VOYAGE OF THE DAWN TREADER


THE CHRONICLES OF NARNIA: 
THE VOYAGE OF THE DAWN TREADER

  • Actually aku xtaw la tarikh dier kuar bile 2disember or 9disember an pown aku xkesahlah lgpown bukannyer aku akan dpt pergi time2 tu pown sah2 aku tgh busy ngan dftar poli aku ngan class yg nak start nih lorh..haha..
  • Plan aku nak tgk 3D ,ala bukan nak kata b'lagak lah an coz 3D nih bukannyer mahal sgt pown bese2 aje .. lgpown bukan slalu dpt tgk 3D lg2 citer2 best cam nih..haha..xrugi pown if korg xtgk 3D nih depend pada diri masing2lah an..sendrinyer duet an..jgn plak if kwn korg nak tgk 3D korg xkasi suda coz tu hak dier an kang xpasal2 gaduh plak (aku ckp nih coz aku pnh adew p'galaman cam nih..bkn aku kwn aku ngan kwn dier aku just tgk jerk aksi gaduh diorunk coz aku memank xsuka MASUK CAMPUR HAL ORANG)!!!
  • mggu nih aku balik,maka akan aku g gak tgk citer nih..hehe..wlapapown skali t'jd..kah3..kecuali kecemsan lorh.
  • kalau nak tahu best or tak an citer nih nti aku akan inpom at korg-korg..haha..tp jln citer dier jgn harap lah nak bgtaw..wakakaka..tontonlah sendrian berhad yew kawan2..hehe..



3 Conteng Petak Membebel:

Faa Maryanne said...

yes, dea kuar 9 dec, i pun nak g tengokk! ;)

SENORITA ZATY said...

nak tgok jugakk cite niee :)

TeQah Khaire said...

ouh 9dis..esk gak g tgk..haha
jum 2..hehee..

Post a Comment

 

Copyright © 2013 Reserved to Teqah Khaire
Design by Cik Kumbang