Hidup©

Bercerita tentang kehidupan kita kepada khalayak ramai bukanlah satu jalan yang mudah,amat sukar sekali kerana dalam dunia ini
sangat sukar untuk mempercayai seseorang!Begitu juga dgn aku yg memank payah nak percayakan seseorang. 
iman adalah penting dalam hidup aku yang pertama begitu juga dengan nyawa aku sendri.menjaga nyawa bukanlah senang banyak dugaannyer didunia ini bukan kita seorang sahaja yg hidup,ramai dan bermacam2 perangai manusia di muka bumi yang indah ini.♪ ♫ ♬ music itu adalah hidup aku.cinta itu adalah sebahagian dr idup aku gak but maseh mencari2 erti diri masing-masing.katakan TIDAK pada bende ini (alah apew lg dadah lah and paling aku benci adalah ROKOK DAN PEROKOK sekali)maaf if adew yg terasew.(aku xboley nak kata apew la an).hidup sentiasa ceria bukan sentiasa muaram sahaje.Ilmu itu sangat penting.selagi umur maseh mude dan mampu membuat segalanyer dalamilah ilmu itu..tak rugi pown..haha.
mintx maaf sebab aku xtaw apew yang aku mengarut kat POST nih..huhu..time nih aku tengah kebosanan yg teramatlah sgt2 then aku pown taip lah apew aje yg aku rasew sengal2 ubi kayu..haha..

0 Conteng Petak Membebel:

Post a Comment

 

Copyright © 2013 Reserved to Teqah Khaire
Design by Cik Kumbang