Mulakan Hidup Baru , Tahun Baru!


MUKE KELETIHAN TAW,Bukan sebab xlarat nak pegang bende tu..heee..!HaHaHa...!!

Selamat Tahun Baru 2011 dan Selamat Tinggal Kenangan Lama Tahun 2010 ;) Tetap di hati..kah3..buat kali keduanyer aku wat jahat lagi dengan tidak menghadiri class untuk sume subjek k!sangat berisiko giller lorh!gara2 aku xdpt ikut family aku bercuti skali aku trus dpt ikut taw..dah tu ma sis trus menerus bg lampu ijau sedangkan mama aku lampu merah lagi..bapew hari nk pujuk dier(mama aku) memank payah ouh..haha..tapi bende nih xpenting sgt kan ilmu tu lg penting..but lau dah ramai hasut aku memank aku jatuh gak lerr nmpknyer..kah3..lemah tol pegangan iman aku an..hehe..ok papew pown tujuan aku nak g sanew pown aku nak release kan tension aku nih yg macam2 masalah datang kat aku sejak dr aku msok poli tu lagi!cam xley nak terime aku lg plak kan..huhu..(kecewa taw).dengan harapan bila aku pulang nnti diorunk sedar kekurangan diri diorunk and ngan kesalahan diorunk tu.dan paling penting aku nak bangkitkan keyakinan aku balik.

*hurmm,alasan pew plak aku nak bg taw kat lect aku nih..huisshh ketandusan idea lol*HAHA.

0 Conteng Petak Membebel:

Post a Comment

 

Copyright © 2013 Reserved to Teqah Khaire
Design by Cik Kumbang