Pertama Duduk Dirumah sewa ;)

f1 time aku duk dirumah sewa ini mula2 memank rase cam ape ntah an..
yew la umah kampung an macam2 serangga la kowt..kah3..tapi lama2 tu aku rase best la plak yew la adew tv plak tu wlapown astro kitorg xsampai agi..haha..dah tu umah kitorang pakcik tuh sediakan basikal..tu yg best..haha..then ada court badminton plak tu..haha..tu yg best m'hilangkn kebosanan kowt..hee..malam2 ley men at court tu gak an..kah3..duk kat umah xderk la terseksa macam kat asrama tu kenew ikut sume peraturan kowt yew la nak duk murah an kenew la ikut peraturan an..macam kat luar nih ikut peraturan adab aje..haha..boley wat suka hati tp jgn melampaui perkara2 xsenonoh..haha..itu yg best bile aku dah nikmati duduk di luar dr KAMSIS!!!

0 Conteng Petak Membebel:

Post a Comment

 

Copyright © 2013 Reserved to Teqah Khaire
Design by Cik Kumbang