Playful Kiss


Tamat sudah aku tengok korea drama kat utube aje,mase xderk nak tgk kat tv tu..hehe
memank best la lg2 if korg nih suka sgt ngan citer korea an..xsilap aku ramai peminat korea an..haha


citer nih aku xtaw la dah tayang kat tv or astro kan coz aku jarang tgk tv akibat busy ngan assgment yg selambak ngan presntation lg an..memank haram jadah nak tgk tv..haha..

sinopsis??ok aku pendekan aje larh..hehe..yg si OH HA NI nih suka kat sih BAEK SEUNG JO,but baek nih xsuka oh ha ni coz dier nih kolot and kurang bijak!!dah len2 tu korg tgk aje la ..hehe



mereka nih watak utama dalam citer nih.


jung so min


kim hyun joong






nih plak scene yg kelakar,tgk aje nti kat tv or o9 aje.


scene yg paling best!love it!


2 Conteng Petak Membebel:

dyla k0rpaL said...

mana saya nak dapatkan cerita ni?
bole kopi kat pendrive tak, saye nak!!

TeQah Khaire said...

ouh..nih sy tgk aje kat utube..
haha

Post a Comment

 

Copyright © 2013 Reserved to Teqah Khaire
Design by Cik Kumbang