30 Minit Aku Berfikir....!!



'Tahun Baru, Muka Baru,Hidup Baru'?ouhh,tidak bagi aku.kenapa?jum tengok apa yg akan aku taip dibawah ini>>


Nama aku still sama NUR ATIQAH BINTI MUSTAFA KHAIRE ;) 
(oopss stament bangang kan)haha,sowi!


tempat tinggal aku mybe berubah!dulu sentiasa duk kat ampang
(umah sendri)!
skunk bile dah sambunk study 'rumah pendua aku adalah parit baru
(umah sewa)dah tak tinggal hostel,dah besar kan.masa untuk independt plak!


tahun 2011 memank agak aku TERSENTAP skit bile umor aku akan masok 20TAHUN pd bulan MEI nanti.walaupun lambat tp memank xcaya lah umo dah 20 then rasew dah 'tue' lg2 kematangan yg aku xnmpk lagi pada diri aku nih!


cita-cita aku tak akan berubah!still sama (seorang photgrpher!)


azam aku tahun 2011 nih?hurmm apew erk??jum selongkar kat bawah,apew yg aku tulis::::



  • walauapapun,tahun nih gak aku mesti dapatkan gambar bawah nih



  • dah tibe masanyer pintu hati aku untuk mencari 'LOVE'..haha.
  • sebijik kereta before aku balik poli untuk sem5 nanti!
  • Berusaha untuk naikkn pointer aku lg!tak mo tetap jerk!sakitt!
  • Last sekali,handphone baru!aku taknak hp mahal2 ala-ala'blackberry tu'sebab aku nih seorang giller music so,aku akan beli hp yg xpressmusic terbaeknyer!mahal?ouh yg termampu aje dah cukup!

ha,nih lah handphone yang aku nak,harga?hehe..
(siri nokia 6700 slide)
5.2 megapixel !i like!
Price : RM 655 jerk,xsampai beribu2 pown kan walaupown gaya nyer classic kan lagi elegen..hee.

dah lama xpkai hp slide kan teringin lah plak nak pkai lagi.haha.
antara cermat dan tak aje lah.aku nih dah lah ganas skit.hp mahal2 beli pown memank kaki jahanam!haha.

dan habeslah azam aku untuk tahun 2011 ini!azam tahun 2010 yang tak tercapai?hurmm,adew kowt banyak kowt!haha.nak taw ker?aku bagi sikit jerk lah.malu2..hehe..>>>

  • Camera idaman aku belum dapat!
  • cinta sejati belum ketemui! :)
  • dendam lama belum terbalas!tunggu masa sesuai!(aku bukan seorang PEMAAF)!
  • Ubah perangai yg DEGIL gagal!
  • Bawa keta dengan CAREFUL pown FAIL!hee..
  • Bercuti dgn KAWAN-KAWAN!tak jadi plak tu!benci taw!
  • belanja anak buah g tengok wayang & maen bowling pown FAIL!haha.












0 Conteng Petak Membebel:

Post a Comment

 

Copyright © 2013 Reserved to Teqah Khaire
Design by Cik Kumbang