broadBAND,Coding Dan segalanyer!

kenape ngan broadband(bb)haha..saje jerk aku nak citer yang bb aku tinggal kat umah sewa.kat mane?SABAK BERNAM!!!(jaoh tak?)haha..memank giller lah bile blik2 jerk cek kat dlm beg bb aku takadew.aleh2 aku lupe nak bawa.huhu..terkilan pown adewLAH gak an.yew LAH umah aku tu dah tak pakai wifi dah.just bb jerklah harapan aku kan.hurmm,tp kan bile bb aku takadew aku rase cam aman dan damai jerk..haha..bukan satu alasan ok,but bile kita tak o9 walaupun 1hari rasew macm sume2 keje ley wat ngan TENANG lah..hehe..
nak plak dapat kaki o9 yg cam aku nih kan hurmm..memank susahLAH nak wat keja kan(lagi2 terbengkalai plak)haha..pas tu baru kelam kabut nak siapkan keja.tanpa bb pown aku boley RELAX LAH k!hehe..!!


sape kate maxis TAKLEY pakai kat sabak bernam?boley aje ok asalkan bukan dalam POLI(hostel lah).


ini pasal coding yang takabes2 nak susahkan OTAK aku nih.huhu..kenapelah adew coding dalam idup aku nih an.letihlah aku.engatkan study DIP lebihkan pada MEDIA GRAPHIC aje kowt..sebab aku memank suka graphic2 nih.asal nak balik cuti aje taksah kalau keje yg bertajuk CODING nih mesti ade je nak sibuk menemani aku yang lagi terseksa nih taw!coding ouh coding,kalau lah otak aku nih boley sepantas macam PROGRAMMING nyer owhg kan best.HUHU.


coding nih taksusah mane kalau usaha sentiasa SEMANGAT!


2 Conteng Petak Membebel:

Nur Syazwani Binti Abd Hadi said...

PADAN MUKO!!!!!!

TeQah Khaire said...

at least aku xmara2 dr owhg tu an..
bru bb rosak lom lagi bb xdew ntah cam mner lah agaknyer kan..wakkaka

Post a Comment

 

Copyright © 2013 Reserved to Teqah Khaire
Design by Cik Kumbang