Pesta Buku Karangkraf

hye korang sume!agak lamaLAH gak aku tak update BLOG nih!ntah macam MALAS pown adew!ngan kerja2 assignmentLAH,miniprojectLAH dan cam2 LAGI LAH yg b'lambak KAN!memank KUSUT lah PALE aku nih!
pape pown tu sume dugaan STUDY kan.aku pown TAKNAK GIVE UP LAH KAN.adatLAH tu tuk studentKAN :))nasebLAH aku dah cuti sem BREAK nih leyLAH adew mase2 terLUANG nak merayap2 nih.OK,aku nak citer pasal HUJAN?kenape ngan uJAN?haha..just nak thanks jerk kat HUJAN coz HUJAN kan..

sebab hujan2 TUlah yg MERANGSANG(jgn PIKIR len) aku nak g KARNIVAL KARANGKRAF TU.memank BERBALOILAH kan..mane TAKnyer aku dah DAPAT apew yg AKU nak kan!so,dah TAK yah PIKIR2 lagiLAH kan..hee..sekali DAPAT pown dah OK lah kan!jauh tu memank juh LAH tempat tu but nak g nyer pasal HUJAN2 pown REDAH aje kowt!sampai kasut n seluar jeans aku basah macam MANGSA BANJIR plak..heehee..memank HAPPENINGLAH SEMALAM aku rasew!dah LAME tak HAPPY2 kan..haha.. apew yg adew kat KARNIVAL TU?
HUrmm,macam2 kowt but dier memank kpdkan JUALAN BUKU2 eg : novel,majalah2 dan etcLAH..hee..HADIAH Lg kowt diorunk memank SUKE bagiLAH.LOVE LAH MEREKA2 TU :)) nak dapat hadiah senang aje.adew GAMES memank senang NAK MENANG!

TEROPONG-TEROPONG !!


Izara Aisyah

*actually dier same tinggi ngan aku but kai kasut tumit tinggi nampak lagi tallLAH..haha..(tiada istiLAH jelez k)




kakak nih memank SPORTING lah..hehe..
(TEAM SKUAD MOTOR(lupeLAH group name diorunk..hehe))




bile aku memang GAME paling TERSENANG!hahaha yg lelaki segak tu PENGARAH PENGURUSAN MUTIARA.(tu jerk yg aku engat)yg wanita belakang tu plak EDITOR MAJALAH NONA.









*halamak hitam-hitam LAH..kah3

HUJAN YG MEMBERI SERIBU ERTI WAKTU SEBENAR :))



2 Conteng Petak Membebel:

Nur Syazwani Binti Abd Hadi said...

hahhahahaha.....papew poown time nie beesh..smgt tu even hujan lebat..hahah...
time kaseh krna memuji aku..cewaaah

TeQah Khaire said...

memank semangatlah aku..
kalau ribut petir aku redah aje gakk..haahah..
PUJIAN ikhLAS..kah3..

Post a Comment

 

Copyright © 2013 Reserved to Teqah Khaire
Design by Cik Kumbang