PERGI JAHANAM TERTANAM POWN TAK PEW KAN!

jahanam dan jahanam!singa ouh singa!aku dah tak heran ngan sapew2 lagi.nak ker?hamik saje sebab ko ngan dier due2 memank PADAN kan!PERANGAI SAME , KETINGGIAN POWN SAME , PANDAI POWN SAME , HAPE LAGI KAN??hurmmm,tu jerklah yg aku taw!sapew lah aku kan nak menghalang kan.tapi bak kata PEPATAH'KAWAN MAKAN KAWAN NTI plak kan'huhu..(ishh,terasew ker?oopss sorrylah..aku peduli hapew k?


kenapew aku nak jahanam erk?sebab aku rasew adew owhg tu memank dah jahanamkan serta perbodohkan aku!aku mati2 punya percaya lah kan..aleh2 dier PIJAK aku tanpa aku sangke DIER cam tu..hishh,FIRST jumpe HARAP MUKE SAJE SUCI tapi BILA dah SERUMAH huhu..baru aku taw mner BERLIAN mner MAYAT BUSUK!(nk marah?marah aje,aku xnmpk pown)nak serang?serang aje aku xkesah!tapi dah besar kan xpayah lah nak gadoh2 LIKE BUDAK KAMPUNG KAN!nak face to face?hurmm,belum mampu sebab KAU SUKA POTONG LINE BILE OWHG nak CAKAP!LECEHLAH!nak kenew tutup MULUT KAU dgn S/TAPE baru BOLEH LAH.!


ntah sampai BILE lah nak duduk ngan DOT.. ini ouh.aku dah xsggup bile taw semuanyer.!!xpew2 wat bodoh aje.tapi NAK HADAP tu ishhh rasew aku kenew BACA AYAT2 BARU AKU TENANG OUH!(biadap ayat aku?ah,adew aku kesah?)tak sangke aku begini taw!LEPAS nih hape nak jadi jadilah!yang penting AKU BUKAN SEORANG PEMAAFF OK!SO,aku tak akan maafkan sapew2 yg wat setan kat aku tu!ALLAH memank mengampunk dosa umatnyer tapi aku bukanlah 'TUHAN'..aku hanya manusia biasew yg tak sempurna dan memank inilah SIFAT aku!
BUKAN PEMAAF BUKAN AKU PEDENDAM!

3 Conteng Petak Membebel:

Anonymous said...

hahahhaa

aniz said...

TeQah!!!!!! suka background music blog teqah...best! lagu apa yer?
i followwww...
ada msa singgah2 blog sy k =)

TeQah Khaire said...

thanks!

Post a Comment

 

Copyright © 2013 Reserved to Teqah Khaire
Design by Cik Kumbang