Khurafat

AMARAN : CITER NIH BAWAH 13 TAHUN DGN BIMBINGAN PARENTS BUT ADEW GAK FAMILY NIH BAWA ANAK2 YG USIANYER 4TAHUN KE ATAS!

  • first start story nih nampak cam best,start2 aje dah suspen tunjuk owhg meninggal.(konon2 first dah best LAH kan,memank pown ;p )hee..
  • pas tu,dah tengah2 tu cam BOSAN skit.(bukan skit BANYAK then aku TAKFAHAM SGT citer TU).
  • BUT,citer nih memank agak bebelit2 LOH.aku pown cam BLUR2 aje tengok.
  • kalau korg tgk mesti korg engat SI'ANNA(lakon SABRINA ALI) tu yg BUAT BENDE(ILMU HITAM) TU.but KORG SILAP.nak TAHU SAPE?KORG TGK AJE LAH..MESTI SAKIT HATI POWN adew ;) .. HAHA.
  • SAWAN pasal,sit kitorg duk tu memank HAMPEH tol LAH..bukan ROSAK or takBEST but belakang kitorg adew family nih memank bikin owhg sawan LAH nak tgk WAYANG pown memank tak tenteram TAW.family nih bawa anak usia 4taun keatas kowt!pas tu aku dengar anak dier ley kata "nih citer ape ayah"?huuhh,punyer lah nak tergelak pown adew sawan giller pown adew gak tiap masa bising dan bising!macam maner LAH diorunk ley bawa budak2 tgk citer2 begini walaupown adew owhg DEWASA sekalipown but agak2LAH lol..kesian budak2 TU!
  • babak suspen hantu tu asyik maen2 aje kat bahagian ATAS (SYILING LAH)
  • yg best tu kesian gak kat SUE & KECHIK (EYRA NAKKANO)kenew kacau ngan budak2(bdk kecik) kat blkg tu..haha..tergelak plak bile aku sempat m'yaksikan KEJADIAN itu ;) jgn MARA yew.
  • babak paling best "time VAN JENEAZAH XCIDENT LAH"
  • ending,SEDIH LAH ;(

4 Conteng Petak Membebel:

Nur Syazwani Binti Abd Hadi said...

jelooos pleeez...aku lom tgk lg weii.===(

TeQah Khaire said...

ko tgk cd jerk lah.
bazir dot..

Nur Syazwani Binti Abd Hadi said...

aku da tgk da..hahha..mnew adew membazir..ok wat

TeQah Khaire said...

aku tak kata pown membazir.

Post a Comment

 

Copyright © 2013 Reserved to Teqah Khaire
Design by Cik Kumbang