Tiket"BURN"


kenapa?haha.walaupun tiket AJL nih aku dpt free gara2 menang contest kan memank senang2 aje lah aku BURN kan tiket nih kat owhg yg BERTUAH tu.!sebab?hari isnin aku adew class,lenlah kalau aku cuti or aku study kat area kl nih kan dan xmungkinlah aku akan PONTENG CLAss UNTUK kali KEDUA nih kan.!IMPOSSIBLE!HAHA.memank aku jeles lah xdapat nak pergi!terSENTAP taw!bkn senang nak dpt TIKET FREE nih ouh!


takpewlah mungkin belum rezeki aku nak g lagi an..BERTUAHLAH sapew yg dapat tiket aku tu kan!haha.



Yuna = hope menang lah tak kisahlah kategori ape pown lagi best JUARA AJL!hee!

0 Conteng Petak Membebel:

Post a Comment

 

Copyright © 2013 Reserved to Teqah Khaire
Design by Cik Kumbang