Wang & Handphone

1.WANG


  • ada apa ngan wang?huhu..aku nak mengisthrkan yang aku hampir bankrup!aku pown tak taw apew yg aku belanje sampai aku ketandusan kewangan taw!memank xdijangke akan jadi begini dan begini!!huhu.
  • belajar untuk menambung balik (mcm zaman kanak2 dulu ;P)
  • lepas nih aku kenew bijak berbelanja.alhamdulillah sekbek aku dapat ptptn.tinggal nak tggu owhg tu dtg aje..haha.
2.HANDPHONE


  • kenapa dengan handphone nih?haha..aku berniat untuk menukar hp aku untuk 7bulan akan datang..lambat lagi kan..haha..mula2 engatkan nak amik bb tp bile aku fikir hurmm,func bb xar sehebat xpressmusic yg memank music lah.haha.
  • hp nih pown bukan xpressmusic.aku dah servey price not bad lah kan.tapi aku nak tggu harga lagi trun lg best ley dpd beli due bende skali truss (dslr and hp)haha..
  • hp aku yg lama tu pown aku xakan jual.simpan aje.tu lah hp yg aku beli ngan hasil titik peluh aku bekerja taw.haha..hp yg skunk aku pkai hanya xpressmusic5130..murah jerk tp music memank terbaeek!!
  • dlm gambar biasew lah nmpk cam besar bile aku tgk kat kedai td,huh'memank comel dan oklah hp tu aku rasew.haha.!


0 Conteng Petak Membebel:

Post a Comment

 

Copyright © 2013 Reserved to Teqah Khaire
Design by Cik Kumbang