AIR & HANTU

AIR


sejak dari minggu lepas lagi air kat sekitar sabak bernam,selangor nih asyik adew then tak ada!hurhh == letihlah cam nih.kalau ari2 baju anta DOBI then makan KAT luar..memank tggu mase BANKRAP lah aku!yew lah air asyik tak adew jerk.dulu tak adew pown cam nih!
nih aku benci ngan selangor nih.(pihak yg berkenaan) nak kata tak bayar air mustahilLAH.yew lah jelas2 ari tu adew masok TV3 pasal air kat selangor nih an masalah TOL ar!tolonglah cepat2 bagi air.dah ar kitorg duk umah sewa nak g class..len lah umah sendiri adew tangki boley lah cakap an.nih umah sewa TEMPAT study plak ULU PERUK pendalaman giller!


mengharap air kembali seperti sedia kala ouh.

TAK BOLEY IDUP TANPA AIR TAW!

silap ari bulan,aku kalau dah bengang sampai tak ada air memank malasLAH aku nak g class..pontenglah jawabnyer memank peduli hapew aku an.huishh,memank terseksa doht..peritnyer lagi giller.nih baru kat umah if kat asrama huhu..lagi SAWANlah aku!


HANTU

kisah hantu betulalah . bukan rekaan ok.kejadian kat
umah sewa aku parit baru sabak bernam,selangor.
(hamik kau joh lagi pendalaman tak?..haha).nih berdasarkan housemate aku lah yg dengar dan nampak kan.ok,mase mule2 kitorg masok rumah nih memank xadew papewlah kan.biase2 aje.malas nak fikir kan coz umah kampung ah biasalh tu kan.bila dah bapew bulan duk kat sini masing2 baru dpt rase bende2 cam nih adew.sebab diorunk merasai nyer sendiri.kwn aku sowhg lg nih nak g toilet dlm 4pg lah an,mula2 dier dengar bunyi burung lah kan,so pedulikan aje burung hantu aje kan.bila dlm bapew saat plak bunyi bende tu ketuk-ketuk lagi adew cam seret2
(maybe rambut dier terkena kat atap umah kami kowt).dengan pantasnyer kwn aku tu berlarilah.yg lagi sowhg nih 2ari lepas(baru lg k)dier nak g tandas skali adew housemate kitorg nih temankan lah..dengar bunyi yg sama gak then tetibe dier nampak adew lintasan kat bilik air belakang tu(memank cuaklah an,dah lah pintu blkg tu jarang2 buka..hee)dah selesai tu diorunk masok bilik tanpa berkata-kata.hurh!namapaknyer hantu kat sini semakin ngada2LAH..Padahal kitorg final pown belum lg.stress?hurmm,lagilah tak adew langsung!selalu kalau kat asrama time msk or nak final memank akan adew gangguan..nih belum apa2 dah muncul secara perlahan2..hanya ayat al-quran jerklah yg mampu terucap :)
dimana-mana pown setan memank akan ganggu idup manusia!HATI-HATI.



2 Conteng Petak Membebel:

Post a Comment

 

Copyright © 2013 Reserved to Teqah Khaire
Design by Cik Kumbang