Boley TAK JGN..??

bukan nak ngumpat,nak dengki @ yg sekutu dengan maksud2 tu an.just nak tulis ape yg aku nyampah sangat sampai xley nak cakap.HAHA.


kalau rasa diri tu bagus sangat xpayahLAH nak tunjuk anda tu baek or BAGUS sangat!lama2 owhg pown makin MENYAMPAH lagi BOSAN?taw ker or buat2 xtaw ha?THINK ABOUT K!


then,tolongLAH jangan berkira sangat lagi PEMALAS!layan macam PENGEMIS meminta sedekah taw!BUT,nak wat cam mner terPAKSE TEBALKAN MUKE!(disini aku xnak mention nama sape2 sebab ni hanyaLAH luahan aku sebagai seorang PENULIS yg TAK BERBAYAR. :) haha)


benci?tak kesah lagiLAH tak heran!kalau setakat BUKAN harta sendiri JANGANLAH nak BERLAGAK ok!tolong hargaiLAH ape yg ada sekarang serta syukurLAH oitt!!


SUSAH?hurmm,itulah lumrah hidup manusia bila dah senang macam sampah dibuatnyer,bila susah layan bagai penuh adat istiadat raja rasenyer!TAPI,apa boley buat sebab kesianLAH terPAKSE rasenyer!LAU tak LANTAK LAH ouhh!PEDULI HAPEW MANUSIA KAN!manusi tak semua yg BAEK ok!NAK BAEK cariLAH zaman skunk dah tak macam zaman DULU ok!BAIK MEMANK DIBALAS BAIK & JAHAT PASTI DIBALAS JAHAT!


dulu cakap macam2 kat manusia,skunk manusia tu plak yg jd BFF ok!
memank taksangkeLAH.haha.menjilat sisa makanan yg terbuang di tong sampah!
(terase ker..?jgn mara aku,sebab ni blog aku suka akuLAH)


hina?huishh,oit manusia TOLONGLAH jangan HINA owhg sampai macam tu sekali ok!teraseLAH ouh!manusia xderk perasaan ker?mybe manusia skunk xsedar nti bila manusia dah mempunyai sebuah keluarga,baru dier taw PERIT macam UBAT yg paling PAHIT nti.
kalau setakat bukan hak milik kekal jangan nak BERLAGAK lagiLAH!
adoih!payaLAH lagi menYAMPAH taw!











0 Conteng Petak Membebel:

Post a Comment

 

Copyright © 2013 Reserved to Teqah Khaire
Design by Cik Kumbang