Bukan TAKNAK BAYAR..tapi..!!

Aku bukanLAH seorang yg kedekut LAGI KEDEKUT kan!tapi nak bayar tu aku rasew agak MEMBAZIR & TIDAK ADIL TAw!yewLAH bila owhg sume dah duduk luar barulAH sibuk nak ada transport utk budak2 NIH!LECEHLAH.
dah duk LUAR pown still nak KONGKONN ker ha?tolongLAH fahamiLAH ouh!owhg bukannyer KAYA SANGAT macam SULTAN BRUNEI tu ok!duit len pown nak sara IDUP pown xcukup taw!


isu nih hanyalah pasal transport for budak PSIS!bila kitorg dikejutkan ngan taklimat untuk transport pada hari khamis yg lalu.so,kitorg malas nak pergi then engat nak trus balek aje lah kan.but,hampeh tol ouh adew lect jaga kat pintu pagar!betapa dilayan bagai budak sekolah aje!taklimat tu patut hanya tuk budak asrama sudahLAH.nih ngan yg tak terlibat pown kenew gak!seksa jiwa aje lagi sakit hati!


taklimat tu pasal kitorg kenew bayar RM10 tiap bulan nmpk memank xbyk lah kan bagi yg duk asrama tu okLAH,nih yg duk kat luar macam2LAH nak kenew bayar ok!dahLAH diWAJIBKAN membayar utk setiap PELAJAR kowt!SHIT!lagi vangang bila
"sama ada naek @ tak naek tetap gak kenew bayar!!!memank damnLAH!
rasa macam semakin benciLAH taw!kalau macam tu better sume owhg takpayah duk luar abes citer,duk luar ngan duk dalam lebih kurang same jerk kalau dah situasi macam nih ouh!


bukan nak kutuk PSIS tu tapi perbincangan tu memank ntah papew jerk,patut buatlah undian nak kenew bayar or sapew yg nak nek aje kenew bayar.nih tak trus rasmi WAJIB bayar!ergghh!lagi kesian bus tu hanya lalu jalan besar,xboleh masuk jln kampung kecil
(MEMBAZIR KOWT).naseb umah kitorg jalan besar but kitorg lebih rela nek kereta yg ade jerk,xpyh nak ikut mase lagi JADUAL!











4 Conteng Petak Membebel:

Diya Edhayaa said...

kamu.. meyh amek award kt blog sy..

http://diyaedhayaa.blogspot.com/2011/02/you-are-sweet-blogger-like-candy.html

thanx yea folow sy..

TeQah Khaire said...

tq.
ur welcome..hehe

dyla k0rpaL said...

arghh stress aku shial

TeQah Khaire said...

taw xperk.

Post a Comment

 

Copyright © 2013 Reserved to Teqah Khaire
Design by Cik Kumbang