Hala Tuju tak menenTU..

Plan nak g tugu negara(hee) tak pernah2 pergi an walaupun menetap kat kuala lumpur..haha..but kitorg g taman orchid.bila nak g tugu tu sekali terlajak jalan LAH..huhu..nak patah balik dah malas lagi2 waktu kemuncak owhg nak balik kan.hurrm,memank harapanLAH.
last2 destinasi terakhir..haha..
LihatLah PIC-PIC yg tak berapa lawa sangat..HAHA.iyeLAH kitorang nih bukanNYer chante macam selebriti kan.HAHA.



Destinasi di tuju : ke macdonald!HEHE.
Lokasi : Mcd Jalan Pahang.

before nak g ala-ala 'photoshoot' kenaLAH makan an.HAHA.


model separuh bayar..hee..
Taman Orchid,Kuala Lumpur.
Masuk free untuk hari biasa aje.
if cuti sekolah or cuti khas kenew bayar=RM1 aje.(xmahal pown.)


Taman orchid,sah2 LAH banyak bunga Orchid an.HAHA.


Hasil tangan aku..hikhikk..


Chera Strawbery


Kepoyoaan terseLAH..hee


Oopss!abaikan perut ku.HAHA.




Bad STUFF..haha


Chantek


Love This PART!candid dikacau.HAHA


aku tak tahu apew yg aku cari..HAHA


By :Chera


I love This PART ! :)


Ya!SAYA PENCINTA ALAM FLORA :)


By : TeqahKhaire


KLIK! snap !


Penat dan Dahaga!


Salji taknampak LAH plak.HAHA.


Jangan amalkan begini semasa MEMANDU!heee.PESANAN!


Lokasi terakhir:Tasik Titiwangsa




Mana SALJI ??haha


PLAYGROUND! love ok!




time nih tak hujan lagi,selang beberapa minit hujan giller ngan lebat nasebLAH adew PONDOK untuk berteduh law tak abesLAH kitorg basah kuyup.




Chera & Teqah





Nice babe!





Teqahkhaire





Finally,destinasi terakhir adalah ke tasik titiwangsa.hee..
sampai2 aje kitorg kenew kacau ngan BUDAK2 BODOH lg bangang!
geram giller takadew ADAB LAGI BUDIBAHASA!nasebLAH budah belasan yg BANGANG aku rase!errrgg,memank biadap!

seperti biasa kitorang amik gambarLAH an.dengan kebosanan duduk dirumah lagi plak cuti lama an ape lagi pergi LAH jejalan dimana2 tanpa arah tujuan.HAHA.

dan menempuh JALAN jem.biasalah kan kehidupan KOTA yg sesak LAGI memeningkan!HUHU.


Untuk maklumat lanjut mengenai destinasi berikut sila layari :










0 Conteng Petak Membebel:

Post a Comment

 

Copyright © 2013 Reserved to Teqah Khaire
Design by Cik Kumbang