Jangan jadi PENGOTOR boley tak?

Memank sakit mata apatah lagi sakit hati kalau dapur or bilik kita berselerak oleh owhg yg tak reti nak jaga kebersihan an.
ini kisah tentang HOUSEMATE aku(aku tak baek pown ngan dier,dier aje t'hegeh2 nak duk sini)sangat menyemak!bukan baya aku but umur dier lingkungan 23thn hurmm dah besar lagi tue an!tp itulah hakikatnyer dah besar sangat PENGOTOR nak MAMPUS!boley diakatakn satu rumah nih tak suka ngan sikap dier yg sangat PEMALAS BABI!~
ikut kan memank nak aje HALAU,but bertahan aje lah an hanya tinggal 1bulan setengah aje kan..huhu..==.ape yg membuatkan sampai rase marah giller kat budak nih..
ha,meh aku list kan perkara-perkara best :

  1. dah masak tu janganlah tinggalkan aje begitu an basuh lah.nih tak sampai 3hari lepas nak balik tu tolonglah basuh(sendiri masak sendiri basoh)jap nih xpasal2 kitorg yg kenew basuh(nak elakkan berulat).
  2. periuk nasi td aku tengok memank dah adew dot..dot..(bukan ulat,ape ntah aku pown tak tahu)biarkan aje tengok dier basuh or tak nti.!
  3. paling aku benci rase nak potong aje lemak2 dier tu dah buang air besar tolonglah kan (sendri phamlah,geli nak jelaskan)hee..hishh DASAR F****Y PENGOTOR YEW!
  4. dah masak tak nak basuh,nih kan pula pinggan2 yg dah guna tolongLAH basuh SIAL!jgn engat kitorg nih bawah kau,kau nak buli kitorg tidak ok!belum mase nak shoot kau balik k!
  5. bilik aku ngan kwn aku sah2 lah kenew share ngan dier an so,nak taw apew dlm bilik tu adew?ha,sejak dier pindah kat sini bilik kami sangat bahang dan sakit mata bila nak masuk gara-gara dier!.
  6. baju selonggok tak basuh!then pkai balik baju yg tak basoh tu!eeiyaaaaaaaaaaaaaa PENGOTOR LAGI 1JUTA BILLIOONNN AH!
cara nak tangani masalah ini memank adew tapi tak pew,kitorg akan bg peluang yg terakhir!kalau lepas nih dier buat gak..haha..taw lah naseb dier yg akan datang!buat apew aku nak hormat owhg macam tu kalau dier pown tak reti nak hormat yg adew dirumah tu..dah lah menumpang!SEMAK aje masok RUMAH tu!dan hope lepas nih nek sem 5&6 tak dew lagi jumpe owhg yg macam itu lagi!

~ape yg aku kata nih bukan nak m'aibkan owhg ok,just nak menulis untuk luahan aku nih aje.so,sapew2 yg terasew tu aku tak taw lah an..rasenyer aku harap korg bukanlah DARI GOLONGAN diatas nih yer..sebab aku taw korg mesti PEMBERSIH giller kan ;))) heee..~

0 Conteng Petak Membebel:

Post a Comment

 

Copyright © 2013 Reserved to Teqah Khaire
Design by Cik Kumbang