Tension Teramat!


sangat stress giller!
1.hati tersentap bila ramai lect2 kitorg sangat menyampah nak masok class DIP 3c..huhu == memank lah giller!tak pernah2 cam nih.sem lepas memank nama 3c selalu naek aje,tup tap aleh2 sem nih lagi teruk kitorg kenew.kitorg bukan melawan bagai sangat (ntah,aku sendiri pown tak taw hnya lect2 aje yg taw)
tak nak salahkan mereka sebab mereka yg ajar so kitorg hanya duduk diam-diam aje.

2.tak sangka dlm byk2 lect adew yg menangis coz ngan perangai kitorg!(nama dier memank aku xakan mentionlah dan salah kitorg memank tak taw ape mybe kitorg xprasan ngan silap kitorg an).

3.dan aku pown tak tahu kenape sampai adew lect yg xsuke ngan class kitorg.aku memank tak taw nak berkata apa kan.(mood memank tersentap dan berfikir blik).aku rase silap2 bile kitorg nak nek sem 5 konpom ramai yg xnak ajar kitorg!(mood : sedih)

kenape mesti adew short sem?
ini memank lagilah aku tension!dah lah short semua bende nak kenew buat ngan agak KELAM KABUT!paling tension ngan LI ah..nak buat LI pown payah.dah ar surat aku htr xsampai.(memank f***)kan aku dah mensarut2 nih.huhu.dan yg kali ketiga aku akan dapat surat LI nih.kalau yg ketiga nih gak aku hantar by hand lau xdapat,memank abeslah aku.dan kalau aku dpt joh dr kl like sabah(aku claim duit tiket nti)



sabar memank separuh dari iman but sabar itu ada batas!
dan stress pown memank melampaui tahap batas skunk nih!

0 Conteng Petak Membebel:

Post a Comment

 

Copyright © 2013 Reserved to Teqah Khaire
Design by Cik Kumbang