55 Alasan mengapa aku mengasihi Engkau!!


  1. Cara kau berdiri di sisiku
  2.  kali anda memastikan tidak akan merugikan saya
  3. Bagaimana anda selalu mencari cara baru untuk "WoW" saya
  4.  Ketika aku sedang sedih, kau mengambil rasa sakit itu pergi dengan lawak
  5.  Bagaimana kau selalu melihat jauh ke dalam mataku
  6.  Bagaimana kau boleh membuat hatiku meleleh dengan lembut bibir kau
  7.  Cara kau memegang tangan aku begitu ketat
  8.  Cara kau tidak pernah membiarkan tangan aku pergi
  9. Bagaimana kau selalu berhati-hati untuk saya
  10.  Mereka cara kau memastikan bahawa aku memiliki segala sesuatu yang saya perlukan
  11.  Bagaimana kau selalu tahu apa yang harus dikatakan ketika saya marah anda
  12.  Apabila kau membeli banyak hal padaku keluar dari biru
  13.  Bagaimana anda mengatakan hal-hal lucu berulang-ulang dan tidak pernah menjadi tua
  14.  Cara kau bermain dengan rambut saya ketika saya jatuh tertidur
  15.  Cara kau menatap saya seolah-olah saya orang yang paling tampan di dunia!
  16.  Saat-saat ketika kau di mana determind bagi saya untuk tidak marah padamu lagi
  17. Cara kau melihat ketika saya mendapatkan semua berpakaian Facebook
  18.  Senyum kau berikan setelah aku sudah selesai menciummu
  19.  Cara kau bertindak seperti brengsek tetapi membuat saya tertawa
  20.  Cara kau tidak malu untuk mengatakan atau melakukan sesuatu di depan saya
  21.  Bagaimana kau boleh membela saya dan tidak takut
  22.  Mereka cara kau berjalan ketika anda sedih!
  23.  Display kau buat ketika anda cemburu
  24.  Ketika Im perasaan yang terburuk, kau membuat saya merasa paling bahagia
  25.  Cara kau bernyanyi untuk menjadi cheesy semua
  26.  Bagaimana anda boleh memandu jam untuk melihat saya untuk sehari
  27.  Bagaimana anda selalu menyelesaikan kalimat saya
  28.  Bagaimana anda satu-satunya yang berfikir im TIDAK aneh
  29.  Bagaimana anda satu-satunya yang mendapat lelucon saya ... dan tertawa
  30.  Cara kita bermain game bodoh, tetapi anda bermain anyways
  31. Bagaimana saya tidak pernah dapat membenci kamu
  32.  Bagaimana kau mencintaiku tidak seperti yang lain
  33.  Cara anda menyentuh seakan aku bisa istirahat
  34.  Bagaimana anda ceritakan kisah-kisah lama yang tidak mempunyai makna, tapi kau tahu aku akan tetap mendengar
  35. Bagaimana anda mendengar aku berbicara selama berjam-jam
  36.  Bagaimana anda maafkan aku bila aku berbuat salah
  37.  Bagaimana anda hampir tidak pernah marah padaku
  38.  Cara anda melihat selepas saya katakan aku mencintaimu
  39.  Berapa kali sepertinya kita yang hanya di sini39) cara anda tidak malu untuk memanggil saya hal-hal manis di depan orang
  40.  Cara anda menelefon saya setiap minit freakin
  41.  Cara anda selalu mencari cara untuk melihat saya atau bercakap kepada saya
  42.  Bagaimana anda meletakkan AKU sebelum anda rakan
  43.  Bagaimana anda akan melakukan apapun yang saya katakan
  44.  Cara anda mendapatkan perhatian saya
  45. Cara saya menukar anda, tanpa aku melakukan apa-apa
  46.  Bagaimana anda boleh bercakap fikiran
  47.  Bagaimana anda tidak takut untuk menceritakan perasaan anda
  48.  Bagaimana anda boleh menangis di depan saya dengan keluar menjadi malu atau   malu
  49.  Bagaimana anda boleh béda pihak untuk hanya tinggal di rumah bersama saya sepanjang malam
  50.  Bagaimana kita bercakap di telefon malam semua
  51. Bagaimana kita berdua bergaul dengan baik
  52.  Cara anda menghabiskan semua wang anda untuk membeli kad panggil bagi saya
  53.  Cara kita sangat mirip!
  54.  Bagaimana anda membuat saya merasa apabila saya fikir saya bukan apa-apa
  55.  cara anda menginspirasi saya dengan fikiran dan emosi!!





Kesabaran aku dah HILANG!

Memank bodoh dan bangang macam mner aku boleh nak sambunk kat politeknik sabak bernam yang tak maju LANGSUNG..ergghh!! dengan sistem LINE yang sangat KESIAN nak mampus!(sorryLAH poli utk poli aku,aku memank dah hilang sabar)!kalau aku tukar pown tak guna gak sebab aku dah sem 3 kan!Aku bengang dgn UPLI yg MACAM SIAL!Sebab ape?sebab LI aku lah!bukan aku xdpt!aku dpt ok tapi disebabkan SISTEM LEMBAB yg LAGI bangang dengan HUTAN2 XMAJU lagi hurhhh!memank sakit LAH hati aku!1juta kali pegawai firma(tempat aku nak LI)htr asyik2 g UPLI xdpt2LAH xsmpai LAH!aku BENCI dengar MESIN FAKS rosak & BUSY!heyy aku letihLAH bodoh kalau macam NIH!aku nih manusia TAW!kutip duit pelajar boleh tapi bila nak upgradeKAN sume perkakasan TAKNAK pulak kan!S**T..Setiap hari nak kenew call owhg FIRMA tu segan LAH aku BODOH!asyik2 tnya hal yag sama jerk.sampai pegawai firma tu aku rasew dah giveup taw!(xboley nak slhkn firma sebab diorunk dah buat kerja diorunk!)dengan keadaan poli yg KEHUTANAN gila babi!..aku pernah dgr adew owhg ckp owhg LI nih kekadang buat kerja sambil LEWA(kalau aku taw dier silap masukkn aku punyer borang LI kat mner2 jabatan LEN memank SIAP lah dengar aku BEBEL2!!!..Nak hantar aku LI kat sabah?(kalau surat aku xsmpai lg)langkah aku duluLAH oitt dah lah perbelanjaan ditanggung sendiri engat DUIT PT tu cukup ker ha suka2 dier nak HANTAR aku LI jauh2 kan..!dahLAH barang kat sana mahal macam duk kat maccau plak!kalau dier HANTAR gak aku tak akan teragak2 nak buat claim apa-apa,ok!firma ngan poli due2 aku akan claim nti..sapew suruh htr aku joh2 kan!bosan setiap hari nak kenew pergi UPLI tnya itu dan ini!F*C*!!!


**PERHATIAN : aku mintx maaf bg yang duk di sekitar kawasan itu..niat aku hanya bengang aje,so kalau korg nak marah aku xderk hak pown sebab ini blog aku suka hati akuLAH nak tulis apew,kalau korg kat tempat aku pown aku xtawLAH an apew reaksi korg kan!SEBAB kesabaran aku memank dah tahap abes PANAS!



Tak sabar Nak Balik umah Tak sabar Nak exam!

Agak lama aku duk kat umah sewa sabak nih lah,kali nih memank pecah sangat rekod2 bila xblik 2mggu..(aku dah agak mybe akan ada owhg kata "eleh baru 2mggu nak kecoh bukan 2tahun an" so,aku akan kata ah peduli pew aku nih blog aku suka aku lah kan..aku belajar sekitar selangor rugi lah kalau umah tak jauh mner pown takat 2jam bru sampai umah an lenLAH lau aku tggal kat paris ker an..memank xblik lgsung kowt aku rase!HAHA.(mklumlah owhg bukan kaya cam korg an).


Final oh final itulah yg akan berlaku bila dah nak akhir sem nih..huhu..kalau lah xderk final an mesti best..hehe..mls betul aku nak goreng jawapan dan baca lagi hafal2..pikir logic pown kadang2 payah gak ouh..makin nak nek sem nih makin malas plak aku.Lg satu LI aku tu..huhu..memank aku bengang ngan owhg UPLI dan sistem PSIS nih memank asyik busy aje tapi keja taw nak mintx cepat aje LAGI2 duit2..SIKIT2 nak kutip duit aje!tapi POLI still cam TU gak!SISTEM LEMBAB!dah taw pendalaman upgradekanlah skit!tgk aku dah asyik nak mara aje taw.abes dosa aku.dah TAMAT.



Trivia dua



Offer pen to anyone, certainly 95% of you will test the pen to write their names.

The highest temperature ever recorded in the world was 136.4 degrees Fahrenheit ishappening in El Azizia, Libya on 13 semptember 1992.

chimpanzees can recognize themselves through the mirror,
but not for monkeys.


For the top level of the Eiffel Tower, a 1.792 to climb stairs.

buzz noise resulting from the wing, so the bees can menibas 11.400 times perminit.Lebah can fly up to 15 miles per hour.

human body contains more than 600 muscles in which 40% of which contribute toweight loss .. haha;)

Kami Tak Jahat Vs Rockstar.com




Ini adalah first game,memank kelakar giller ouh..mula2 dah kelakar..group kitorg berbaju gagak hitam :) haha..pasukan lawan pakai bit oren .. lawan kitorg nih sume DIP3..huhu..xpew2 asalkan lawan an..haha..finally kitorg menang gakLAH..HAHA..dan lawan pada esok hari nyer..nti adew masa aku masok lagi video2 tu..HAHA..ari kedua lagi abes sumpah aku hilang POKUS.hehe..

Berlumba Dengan Kereta Tanpa PEMANDU!

Aku tiada mood mahu memandu laju.badan memank sangat letihLAH..mata pula rasa nak tutup tido TERUS.
tetapi aku teruskan gakLAH perjalanan balik umah jerk..dekat jerk umah..tapi boleh2 mau gak cepat sampai.tapi kuatkan semangat gakLAH dan buka mata LUAS2 agar dapat sampai kat destinasi aku nak balik UMAH oi!!tiba nak keluar highway,adew sebuah keta nih(kancil)memecut laju dan mahu memotongnya.Mata aku yg nak tutup mata serta merta buka LUAS tersentap kowt yewlah tetiba potong tanpa beri isyarat signal takutLAH lau terbabas ker an abes nyawa aku..dahlah xsempat nak capai IMPIAN aku..hehe..
lepas tu aku memandu dengan hati2 agar kejadian tadi tidak berulang lagi.memikirkan lagi sikit aje nak sampai umah aku bawa dengan perlahan-lahan sebab adew sekumpulan yg mnerik perhatian aku..hehe..(kumpulan apew?adewLAH hehe..)

Tetiba plak terdetik sesuatu kat fikiran aku..jatung degup2 kencang memikirkan mungkin kowt2 adew gangguan2 akan 4low aku ker an..jalan yg aku lalu nih plak memank macam2 owhg kata(tapi abaikan aje coz tengah malam an)jgn fikirLAH sangat kang xpasal2 abes aku plak yg seterusnya mnjadi mangsa.tetiba bulu roma meremang serta merta tukar radio IKIM.fm..hehe..Tetiba plak aku terjumpa kereta yg biadap TADI kat jalan hurmm ape lagi aku sengaja gilerLAH main lampu atas..HAHA..(biadap gak aku an..hikhikk)..keta tu td plak kat selekoh pown maseh giller nak bawa laju..huhu..takot nyer aku dahlah aku kat belakang keta tu takot plak excident dodot..lepas selekoh tu,aku terus menekan minyak nak tengok sangat sape pemandu tu an sebelum kereta lain mendahului an..naseb jalan tu lurus aje..tersenyum sowhg2 bangga dengan kemampuan aku pecut laju sambil memandang ketepi dengan harapan dapat melihat muka pemandu yg berlagak tadi tu maner taw kowt ensem ker an..HAHAHA(gatalLAH plak)..hehe..maju tunjukan wajah aku yg chantek(perasan) nih gak ar agar pemandu itu tidak bangga hanya dier jerk yg jaguh jalan raya.Sebaik aku menoleh ketepi nak lihat pemanduNYER tersentak giller dodol..

Nak taw apew jadi?ha,nih jadinya kereta yg pecut aku tu tak ada pemandu ouhh hampir aje aku TERBABAS sebab terkejut mahu sahaja aku nak jerit tapi mulut aku seperti xboleh berkata apa2 radio plak tetiba tertutup sendiri..Apa lagi aku pecut laju kereta habes langgar lampu isyarat naseb keta xbanyak dgn bumper2 kat umah aku tu aku tibai aje..aku dah xpikir ape ngan keta aku bw then aku terus park macam owhg fail jpj(bukan perli) terus nek umah dengan kelam kabut sambil ketuk pintu macam nak cari gadoh.keesokannya badan2 aku sakit dan demam 2hari rase macam 2minggu aje..lepas nih kalau aku nak balik lewat konpom kenew bw kawan yg sama jalan umah ngan aku.kalau tak aku taknak keluar even aku sowhg2..dah2 aku dah serik..huhu..

99 Guys Facts - Girls should know !


1. Guys don’t actually look after good-looking girls. They prefer neat and presentable girls.

2. Guys love flirts.

3. A guy can like you for a minute, and then forget you afterwards.

4. When a guy says he doesn’t understand you, it simply means you’re not thinking the way he is.

5. “Are you doing something?” or “Have you eaten already?” are the first usual questions a guy asks on the phone just to get out from stammering.

6. Guys may be flirting around all day but before they go to sleep, they always think about the girl they truly care about.

7. When a guy really likes you, he’ll disregard all your bad characteristics.

8. Guys go love a girl’s smile.

9. Guys will do anything just to get the girl’s attention.

10. Guys hate it when you talk about your ex-boyfriend.

11. When guys want to meet your parents. Let them.

12. Guys want to tell you many things but they can’t. And they sure have one habit to gain courage and spirit to tell you many things and it is drinking!

13. Guys cry!!!!!!!!

14. Don’t provoke the guy to heat up. Believe me. He will.

15. Guys can never dream and hope too much.

16. Guys usually try hard to get the girl who has dumped them, and this makes it harder for them to accept their defeat.

17. When you touch a guy’s heart, there’s no turning back.

18. Giving a guy a hanging message like “You know what?!..uh…never mind!” would make him jump to a conclusion that is far from what you are thinking.

19. Guys go love it when girls touch their hands.

20. Guys are good flatterers when courting but they usually stammer when they talk to a girl they really like.

21. When a guy makes a prolonged “umm” or makes any excuses when you’re asking him to do you a favor, he’s actually saying that he doesn’t like you and he can’t lay down the card for you.

22. When a girl says “no”, a guy hears it as “try again tomorrow.”

23. You have to tell a guy what you really want before he gets the message clearly.

24. Guy finds ways to keep you off from linking with someone else

25. Guys love their moms.

26. A guy would sacrifice his money for lunch just to get you a couple of roses.

27. A guy often thinks about the girl who likes him. But this doesn’t mean that the guy likes her.

28. You can never understand him unless you listen to him.

29. If a guy tells you he loves you once in a lifetime. He does.

30. Beware. Guys can make gossips scatter through half of the face of the earth faster than girls can.

31. Like Eve, girls are guys EUR™ weaknesses.

32. Guys are very open about themselves.

33. It’s good to test a guy first before you believe him. But don’t let him wait that long.

34. No guy is bad when he is courting.

35. Guys hate it when their clothes get dirty. Even a small dot.

36. Guys really admire girls that they like even if they’re not that much pretty.

37. Your best friend, whom your boyfriend seeks help from about his problems with you may end up being admired by your boyfriend.

38. If a guy tells you about his problems, he just needs someone to listen to him. You don’t need to give advice.

39. A usual act that proves that the guy likes you is when he teases you.

40. Shopping is NOT a sport. And no, we are never going to think of it that way.

41. Guys love girls with brains more than girls in miniskirts.

42. Guys try to find the stuffed toy a girl wants but would unluckily get the wrong one.

43. Guys virtually brag about anything.

44. Guys cannot keep secrets that girls tell them.

45. Guys think too much.

46. Guys’ fantasies are unlimited.

47. Girls’ height doesn’t really matter to a guy but her weight does!

48. Guys tend to get serious with their relationship and become too possessive. So watch out girls!!

49. When a girl makes the boy suffer during courtship, it would be hard for him to let go of that girl.

50. It’s not easy for a guy to let go of his girlfriend after they broke up especially when they’ve been together for 3 years or more.

51. You have to tell a guy what you really want before getting involved with that guy.

52. A guy has to experience rejection, because if he’s too-good-never-been-busted, never been in love and hurt, he won’t be matured and grow up.

53. When an unlikable circumstance comes, guys blame themselves a lot more than girls do. They could even hurt themselves physically.

54. Guys have strong passion to change but have weak will power.

55. Guys are tigers in their peer groups but become tamed pussycats with their girlfriends.

56. When a guy pretends to be calm, check if he’s sweating. You’ll probably see that he is nervous.

57. When a guy says he is going crazy about the girl. He really is.

58. When a guy asks you to leave him alone, he’s just actually saying, “Please come and listen to me.”

59. Guys don’t really have final decisions.

60. When a guy loves you, bring out the best in him.

61. If a guy starts to talk seriously, listen to him.

62. If a guy has been kept shut or silent, say something.

63. Guys believe that there’s no such thing as love at first sight, but court the girls anyway and then realize at the end that he is wrong.

64. Guys like femininity not feebleness.

65. Guys don’t like girls who punch harder than they do.

66. A guy may instantly know if the girl likes him but can never be sure unless the girl tells him.

67. A guy would waste his time over video games and basketball, the way a girl would do over her romance novels and make-ups.

68. Guys love girls who can cook or bake.

69. Guys like girls who are like their moms. No kidding!

70. A guy has more problems than you can see with your naked eyes.

71. A guy’s friend knows everything about him. Use this to your advantage.

72. Don’t be a snob. Guys may easily give up on the first sign of rejection.

73. Don’t be biased. Try loving a guy without prejudice and you’ll be surprised.

74. Girls who bathe in their eau de perfumes do more repelling than attracting guys.

75. Guys are more talkative than girls are especially when the topic is about girls.

76. Guys don’t comprehend the statement “Get lost” too well.

77. Guys really think that girls are strange and have unpredictable decisions but still love them more.

78. When a guy gives a crooked or pretentious grin at your jokes, he finds them offending and he just tried to be polite.

79. Guys don’t care about how shiny their shoes are unlike girls.

80. Guys tend to generalize about girls but once they get to know them, they’ll realize they’re wrong.

81. Any guy can handle his problems all by his own. He’s just too stubborn to deal with it.

82. Guys find it so objectionable when a girl swears.

83. Guys’ weakest point is at the knee.

84. When a problem arises, a guy usually keeps himself cool but is already thinking of a way out.

85. When a guy is conscious of his looks, it shows he is not good at fixing things.

86. When a guy looks at you, either he’s amazed of you or he’s criticizing you.

87. When you catch him cheating on you and he asks for a second chance, give it to him. But when you catch him again and he asks for another chance, ignore him.

88. If a guy lets you go, he really loves you.

89. If you have a boyfriend, and your boy best friend always glances at you and it obviously shows that he is jealous whenever you’re with your boyfriend, all I can say is your boy best friend loves you more than your boyfriend does.

90. Guys learn from experience not from the romance books that girls read and take as their basis of experience.

91. You can tell if a guy is really hurt or in pain when he cries in front of you!

92. If a guy suddenly asks you for a date, ask him first why.

93. When a guy says he can’t sleep if he doesn’t hear your voice even just for one night, hang up. He also tells that to another girl. He only flatters you and sometimes makes fun of you.

94. You can truly say that a guy has good intentions if you see him praying sometimes.

95. Guys seek for advice not from a guy but from a girl.

96. Girls are allowed to touch boys’ things. Not their hair!

97. If a guy says you’re beautiful, that guy likes you.

98. Guys hate girls who overreact.

99. Guys love you more than you love them if they are serious in your relationships.



Dipetik dari seven-heaven.

Jadual Final Exam 2011



Final Exam 2011 Hanya DIP & DNS 3 sahaja ;)

PSIS.


Good Luck LAH korg2 ye ;)


Entry tak akan Di UPDATE sampai aku sembuh ;)

Alhamdulillah finally team "KAMI TAK JAHAT" menang dengan BERMARUH dengan mengekalkan kedudukan naib johan (',')..ceh2,ayat kepoyaan terselah..HAHA..Kitorg puas hati men dengan team "Kutu Rayau" mereka memank hebat(yg hebat 2 owhg tu jerk..)dier maen memank bestLAH dan kitorg pown baru rase tol2 men futsal dr sem lps lwn ngan budak sem 5 alim2 pown perghh (sombunk GILLER dan berlagak)
budak yg kitorg lwn nih DIP1..memank aku slute abesLAH kat yg duorg tu..HEHE..Tapi mereka bagi kitorg 2-0 ouhh..HAHAHA..
nak dapatkan first prize xdpt naseb dpt second prize..yahoo (xsgke ley kekalkan kedudukan ..hehe..)


Hadiah xdpt lagi..kitorg memank dah xsabar nak makan BESAR nih..HEEHEE..





aku akan stop UPDATE blog gara-gara kaki aku yang terseliuh semasa maen futsal (terseliuh serta jatuh syok sendri)tapi memank betul syco LAH aku men sampai jatuh SS..hahaha..dan untuk menumpukan FINAL yang akan datang ini ;) (yoyo jerk)haha..





Disebalik Perkataan Tsunami**


T-TUHAN

S-SUDAH

U-UJI

N-NAMUN

A-ADA

M-MANUSIA

I-INGKAR



 



Penunggu Tandas


(Kisah ini dialami oleh rakan karibku...  di sebuah sekolah berasrama penuh....)
Tandas asrama blok B(perempuanLAH) memang sudah terkenal dengan keseramannya.  Ramai senior menceritakan perihal tandas itu kepada kami (junior).  Ada yang nampak kepala oranglah,  tangan berbululah,  dan bermacam-macam lagi.  Tapi aku sama sekali tidak percaya akan cerita-cerita karut itu.  Pada fikiranku cerita tersebut
sengaja direka-reka oleh pelajar senior untuk menakut-nakutkan kami.  Lagipun aku dibekalkan tangkal oleh nenekku.  Menurutnya,  kegunaan tangkal ini adalah untuk menghalau syaitan dan iblis.  Tetapi,  suatu peristiwa telah berlaku yang menyebabkan aku tidak mempercayai nenekku lagi.............

     Pada suatu malam,  aku belajar seorang diri di bilik study.  Kawan-kawanku yang lain semuanya sudah balik ke dorm masing-masing.  Oleh kerana aku memikirkan peperiksaan sudah dekat,  aku memilih untuk terus tinggal di bilik study.  Selepas beberapa jam,  aku mula berasa mengantuk.  Aku mengemas barang - barang dan naik ke dorm.  Sudah menjadi tabiatku,  sebelum tidur aku mesti menggosok gigi dan membuang air kecil.  Aku berjalan seorang diri masuk ke dalam tandas.  Tiba-tiba lampu seluruh blok asrama terpadam.

"Ah,  blackout!!,"gerutu hatiku.

     Apabila kakiku melangkah ke dalam tandas.  Aku dapat melihat kelibat tubuh orang sedang menggosok gigi di hadapan cermin.  Aku dengan ramahnya melemparkan senyum pada orang tersebut.
Sedang aku menggosok gigi,  aku terdengar bunyi yang ganjil datangnya daripada orang tersebut.  Aku mula berasa takut dan memandang orang itu dengan teliti.  Alangkah terkejutnya aku apabila melihat orang itu menggosok giginya dengan pisau dan mulutnya berlumuran darah!

    Aku terkejut.  Apa lagi,  tidak menunggu lama aku terus berlari meninggalkan tandas tersebut sambil menjerit.  Seluruh isi asrama terjaga.  Oleh kerana terlampau terkejut,  aku pengsan.  Apabila sedar,  didapati aku telah berada di dalam bilik rawatan asrama.  Aku menceritakan apa yang berlaku pada malam itu.  Semua kawan-kawanku tercengang dan melopong.

    Mulai dari malam itu,  aku berjanji pada diriku bahawa aku tidak akan belajar sehingga lewat malam lagi dan menonton movie dan keluar tandas malam-malam lagi!Serik doht.


Next Level : Semi Final Futsal ;)


Alhamdulillah,finally kitorg dapat gak masok ke next level..HAHA.
lawan dengan team rockstar.com(DIP mner?xnak mentionLAH..hehe..),bukan nak berlagak tapi diorunk yg berlagak tu akhirnyer terkandas gak..HAHA..tuLAH len kali jgn CAKAP BESAR ok!baru first tourment nih dah cakap besar!Mybe kitorg tak setanding korg lawan bola jaring(bola gewdix)an tu yg korg rase kitorg nih KECIL jerk an..pape pown aku nak cakap adatLAH kalau game memank akan ada terjatuh or whateverLAH kan so,jgn nak buat muka sangatLAH!IniLAH nameNYER game ok!

Petang nih KAMI TAK JAHAT(KitorgLAH..haha) Lwn DNS 2(name group xtawLAH..hee)
Tourment nih hanya JTMK sahaja ;) 


kami berharap agar ke peringkat seterusnyer dan seterusnyer untuk mengekalkan kedudukan tempat ke-2 naib juara LIKE sem lepas..hehe..Alhamdulillah kalai dapat tempat TERATAS skali ;)

kerjasama berapasukan amat penting !

Result pown NAK kenew SEKAT gak!HISHH!!!

Bukan nak mengeluh!tapi semakin menyampah PLAK aku dengan HHP & JPM tu..kenapelah JPM tu LULUSKAN an..huhuhu..(sangat BENGANG!)


Taknak salahkan sesiapa.Salahkan owhg yg memberi cadangan ITU tak boley gak.Student pown masalah gak dah tau sume2 prebet tu gatal yg GATAL lagi pergi LAYAN apesal!kan dah memank cari pasal an!bile dah kenew baru nak TERGOLEK kan!(peribahasa aku memank mcm nih).Pas tu nak ngadu bagai2 lau diri sendiri yg timbulkn masalah!


baru-baru nih dengar cerita pada 'sesiapa yang masih tak jelaskan lagi bayaran RM10 (bus sEkolah tu..)nanti result akan diSEKAT!(kejam GILLER!)'..Dahlah naek pown tak pernah tapi kenew bayar gak!huhu.Macam-Macamlah!owhg study kat sini nak jimat (lg2 duk luar)nih yg duk luar pown skali terbeban gak!kalauLAH tempat nih kat bandar huhu..halamatnyer SENTIASA KERING lah Purse aku TU!
bileLAH isu nih nak TAMAT OUH!bosan!hope lps LI tak ada lg kenew bayar2 RM10 nih!

Belajar BerTENANG ;)


KAWAL EMOSI


PIKIR POSITIF!


TOLONG JGN MARAH SANGAT!


Cuba belajar untuk tenangkan diri ok!
jangan biarkan emosi sentiasa menghatui diri korg!




Tendang BolaLah Bukan Bola GEWdix Tu.!!HAHA

Sem nih JTMK akan adakan lagi perlawanan FUTSAL.but ini hanya untuk JTMK saje LAH..haha..so,jabatan2 len memank tak joinlah..HIKHIKK..
memandangkan sem lepas kitorg dah join secara suke2 an dan tak mustahil sem nih kitorg akan try gak untuk melakukannyer!kali nih TERBAEK akan dilakukan berbanding sem dulu..HAHAHA(ayat poyo).
sem lepas maen pown coz nak tebus balik apew yg kitorg dah LAKUKAN time men BOLA gewdix tu..KALAH MATI TERUK(BOLA JARING)sampai kitorg dengar adew suara2 sumbang mengatakan TAK RETI men BALIKlah woiii!!(memank sakitLAH dengar engat kitorg hadap sangat ker nak men time tu,sorryLAH disebabkn PA class D dulu sruh masok so,diorunk pown masokLAH)time tu aku import jerk tapi hampeh gak.HAHA.dan tak heranLAH apew owhg nak cakap asalkan kitorg dah bukti kitorg RETI MAIN!kah3..TAK kuasa aku nak masok BOLA gewdix if adew tournment LAGI!


dan sem lepas rasenyer2 adew duo group tarik diri LAST MINUTE(futsal perempuan)sapewLAH kan..HAHAHA.
len kali jgn kata owhg begitu last2 kenew balik kan.



USAHA TANGGA KEJAYAAN HAHAHA ;))





CONTEST POST MENARIK DENGAN CARDIGAN!

Tengok owhg join contest nih cam best aje.so,aku pown rase nak joinlah..hehe..dapat contest nih pown kat blog Pika Diaries tu..hehe..then aku g lah kat blog sweetcardiganest nih yg buat contest nih.




Nak Join Contest nih klik aje sini sweetcardigan


Aku pertaruhkan cardigan hitam aku nih yang jenis kain nampak memank macam PANAS but tidak sebenarnyer TIDAK.Pemakaianya pown selesaLAH..
Memilih color hitam senang skit ley sesuai ngan ape2
t-shirt pown.huhu.
Aku memank suka pakai cardigan coz ia ley Pakai & Buka 
(just pkai t-shirt pendek then PAKAI BERSAMA CARDIGAN yang mudah dah ringkas!)



Mereka nih memank suka pakai cardigan sebab?dot..dot..hehe..nak taw tanyelah mereka2 nih..hee



Bila HATI BERKECAI!

bila hati seseorang dah kecai like keping-kepingan kaca..huhu..faham2 ajeLAH kan.nak dicantumkan semula memank susah lah kan seperti nak cantumkan jahitan yg terbuka then ia akan buka semula.sememangnyer tak dapat nak diselamatKAN lagi.untuk siapa aku tujukan story nih?HAHA..nameNYER memank tak perlu nak dimentionkanLAH,hanya owhg yg terdekat ajeLAH yg tahu.HIKKKHIKK..
Marah sangat an nak wat cam mner!prasaan marah kan sape yg tak adew kan.dan aku hanya tekaku bila dier berkata"engat!kalau awak sume fail subject *************** nih saya tak akan tolong awak(kami semuaLAH)haha!titik" =,=


dier memank dah tawar hati ngan class kitorg but actually bukan dier aje ramai lg yg rase mcam dah fedup aje ngan class ituini.
yewLAH mentang2LAH class kitowhg nih famos degil an yang jaat sume kitorg jerk an.tak bersalah pown terbabit gak.(jgn byk citer,memank kenew masok skali)sebut jerk class D**** semua berharap jgNLAH dapat.HUHU.(hati tersentap but nak wat cam ner owhg tak suke an)


next sem kami g LI dan time batch kitorg tuLAH dierLAH yg jaga LI,jaga FINAL PROJECT plak tu..HUHU..memank tak terkata lah kan bile sume2 dier yg settle an kn.nak tak nak keneLAH bersabar lg 1taun agi an.sem 4 nasebLAH xjumpe dah an coz LI but dier still akan round gak lagi2 sekitar KL..huhu.



kertas nih bukan tunjuk saje2 sekadar nak tutup my face..HEEHE..
but nihLAH kertas yg chantek then dier suruh koyak
(tampal balik yg koyak tu then tunjuk kat dier hari seterusnyer).
mean dier dr tu kitorg memank dah fahamLAH an.
hati seorang **N*** memank sensitif but teramat sensitif sgt pown jgnLAH an.
(ah,hati owhg nak wat cam ner).huhu..

 

Copyright © 2013 Reserved to Teqah Khaire
Design by Cik Kumbang