Bila HATI BERKECAI!

bila hati seseorang dah kecai like keping-kepingan kaca..huhu..faham2 ajeLAH kan.nak dicantumkan semula memank susah lah kan seperti nak cantumkan jahitan yg terbuka then ia akan buka semula.sememangnyer tak dapat nak diselamatKAN lagi.untuk siapa aku tujukan story nih?HAHA..nameNYER memank tak perlu nak dimentionkanLAH,hanya owhg yg terdekat ajeLAH yg tahu.HIKKKHIKK..
Marah sangat an nak wat cam mner!prasaan marah kan sape yg tak adew kan.dan aku hanya tekaku bila dier berkata"engat!kalau awak sume fail subject *************** nih saya tak akan tolong awak(kami semuaLAH)haha!titik" =,=


dier memank dah tawar hati ngan class kitorg but actually bukan dier aje ramai lg yg rase mcam dah fedup aje ngan class ituini.
yewLAH mentang2LAH class kitowhg nih famos degil an yang jaat sume kitorg jerk an.tak bersalah pown terbabit gak.(jgn byk citer,memank kenew masok skali)sebut jerk class D**** semua berharap jgNLAH dapat.HUHU.(hati tersentap but nak wat cam ner owhg tak suke an)


next sem kami g LI dan time batch kitorg tuLAH dierLAH yg jaga LI,jaga FINAL PROJECT plak tu..HUHU..memank tak terkata lah kan bile sume2 dier yg settle an kn.nak tak nak keneLAH bersabar lg 1taun agi an.sem 4 nasebLAH xjumpe dah an coz LI but dier still akan round gak lagi2 sekitar KL..huhu.



kertas nih bukan tunjuk saje2 sekadar nak tutup my face..HEEHE..
but nihLAH kertas yg chantek then dier suruh koyak
(tampal balik yg koyak tu then tunjuk kat dier hari seterusnyer).
mean dier dr tu kitorg memank dah fahamLAH an.
hati seorang **N*** memank sensitif but teramat sensitif sgt pown jgnLAH an.
(ah,hati owhg nak wat cam ner).huhu..

0 Conteng Petak Membebel:

Post a Comment

 

Copyright © 2013 Reserved to Teqah Khaire
Design by Cik Kumbang