Entry tak akan Di UPDATE sampai aku sembuh ;)

Alhamdulillah finally team "KAMI TAK JAHAT" menang dengan BERMARUH dengan mengekalkan kedudukan naib johan (',')..ceh2,ayat kepoyaan terselah..HAHA..Kitorg puas hati men dengan team "Kutu Rayau" mereka memank hebat(yg hebat 2 owhg tu jerk..)dier maen memank bestLAH dan kitorg pown baru rase tol2 men futsal dr sem lps lwn ngan budak sem 5 alim2 pown perghh (sombunk GILLER dan berlagak)
budak yg kitorg lwn nih DIP1..memank aku slute abesLAH kat yg duorg tu..HEHE..Tapi mereka bagi kitorg 2-0 ouhh..HAHAHA..
nak dapatkan first prize xdpt naseb dpt second prize..yahoo (xsgke ley kekalkan kedudukan ..hehe..)


Hadiah xdpt lagi..kitorg memank dah xsabar nak makan BESAR nih..HEEHEE..





aku akan stop UPDATE blog gara-gara kaki aku yang terseliuh semasa maen futsal (terseliuh serta jatuh syok sendri)tapi memank betul syco LAH aku men sampai jatuh SS..hahaha..dan untuk menumpukan FINAL yang akan datang ini ;) (yoyo jerk)haha..





0 Conteng Petak Membebel:

Post a Comment

 

Copyright © 2013 Reserved to Teqah Khaire
Design by Cik Kumbang