Kesabaran aku dah HILANG!

Memank bodoh dan bangang macam mner aku boleh nak sambunk kat politeknik sabak bernam yang tak maju LANGSUNG..ergghh!! dengan sistem LINE yang sangat KESIAN nak mampus!(sorryLAH poli utk poli aku,aku memank dah hilang sabar)!kalau aku tukar pown tak guna gak sebab aku dah sem 3 kan!Aku bengang dgn UPLI yg MACAM SIAL!Sebab ape?sebab LI aku lah!bukan aku xdpt!aku dpt ok tapi disebabkan SISTEM LEMBAB yg LAGI bangang dengan HUTAN2 XMAJU lagi hurhhh!memank sakit LAH hati aku!1juta kali pegawai firma(tempat aku nak LI)htr asyik2 g UPLI xdpt2LAH xsmpai LAH!aku BENCI dengar MESIN FAKS rosak & BUSY!heyy aku letihLAH bodoh kalau macam NIH!aku nih manusia TAW!kutip duit pelajar boleh tapi bila nak upgradeKAN sume perkakasan TAKNAK pulak kan!S**T..Setiap hari nak kenew call owhg FIRMA tu segan LAH aku BODOH!asyik2 tnya hal yag sama jerk.sampai pegawai firma tu aku rasew dah giveup taw!(xboley nak slhkn firma sebab diorunk dah buat kerja diorunk!)dengan keadaan poli yg KEHUTANAN gila babi!..aku pernah dgr adew owhg ckp owhg LI nih kekadang buat kerja sambil LEWA(kalau aku taw dier silap masukkn aku punyer borang LI kat mner2 jabatan LEN memank SIAP lah dengar aku BEBEL2!!!..Nak hantar aku LI kat sabah?(kalau surat aku xsmpai lg)langkah aku duluLAH oitt dah lah perbelanjaan ditanggung sendiri engat DUIT PT tu cukup ker ha suka2 dier nak HANTAR aku LI jauh2 kan..!dahLAH barang kat sana mahal macam duk kat maccau plak!kalau dier HANTAR gak aku tak akan teragak2 nak buat claim apa-apa,ok!firma ngan poli due2 aku akan claim nti..sapew suruh htr aku joh2 kan!bosan setiap hari nak kenew pergi UPLI tnya itu dan ini!F*C*!!!


**PERHATIAN : aku mintx maaf bg yang duk di sekitar kawasan itu..niat aku hanya bengang aje,so kalau korg nak marah aku xderk hak pown sebab ini blog aku suka hati akuLAH nak tulis apew,kalau korg kat tempat aku pown aku xtawLAH an apew reaksi korg kan!SEBAB kesabaran aku memank dah tahap abes PANAS!



2 Conteng Petak Membebel:

dyla k0rpaL said...

adoi, sabo2

TeQah Khaire said...

sabar boley.
benci PSIS semakin menebal.

Post a Comment

 

Copyright © 2013 Reserved to Teqah Khaire
Design by Cik Kumbang