Result pown NAK kenew SEKAT gak!HISHH!!!

Bukan nak mengeluh!tapi semakin menyampah PLAK aku dengan HHP & JPM tu..kenapelah JPM tu LULUSKAN an..huhuhu..(sangat BENGANG!)


Taknak salahkan sesiapa.Salahkan owhg yg memberi cadangan ITU tak boley gak.Student pown masalah gak dah tau sume2 prebet tu gatal yg GATAL lagi pergi LAYAN apesal!kan dah memank cari pasal an!bile dah kenew baru nak TERGOLEK kan!(peribahasa aku memank mcm nih).Pas tu nak ngadu bagai2 lau diri sendiri yg timbulkn masalah!


baru-baru nih dengar cerita pada 'sesiapa yang masih tak jelaskan lagi bayaran RM10 (bus sEkolah tu..)nanti result akan diSEKAT!(kejam GILLER!)'..Dahlah naek pown tak pernah tapi kenew bayar gak!huhu.Macam-Macamlah!owhg study kat sini nak jimat (lg2 duk luar)nih yg duk luar pown skali terbeban gak!kalauLAH tempat nih kat bandar huhu..halamatnyer SENTIASA KERING lah Purse aku TU!
bileLAH isu nih nak TAMAT OUH!bosan!hope lps LI tak ada lg kenew bayar2 RM10 nih!

2 Conteng Petak Membebel:

cik kia said...

sabarrr sabarrr hehehe ;)

TeQah Khaire said...

HAHA.
hampir aje dah sabar ni.
;p

Post a Comment

 

Copyright © 2013 Reserved to Teqah Khaire
Design by Cik Kumbang