Tak sabar Nak Balik umah Tak sabar Nak exam!

Agak lama aku duk kat umah sewa sabak nih lah,kali nih memank pecah sangat rekod2 bila xblik 2mggu..(aku dah agak mybe akan ada owhg kata "eleh baru 2mggu nak kecoh bukan 2tahun an" so,aku akan kata ah peduli pew aku nih blog aku suka aku lah kan..aku belajar sekitar selangor rugi lah kalau umah tak jauh mner pown takat 2jam bru sampai umah an lenLAH lau aku tggal kat paris ker an..memank xblik lgsung kowt aku rase!HAHA.(mklumlah owhg bukan kaya cam korg an).


Final oh final itulah yg akan berlaku bila dah nak akhir sem nih..huhu..kalau lah xderk final an mesti best..hehe..mls betul aku nak goreng jawapan dan baca lagi hafal2..pikir logic pown kadang2 payah gak ouh..makin nak nek sem nih makin malas plak aku.Lg satu LI aku tu..huhu..memank aku bengang ngan owhg UPLI dan sistem PSIS nih memank asyik busy aje tapi keja taw nak mintx cepat aje LAGI2 duit2..SIKIT2 nak kutip duit aje!tapi POLI still cam TU gak!SISTEM LEMBAB!dah taw pendalaman upgradekanlah skit!tgk aku dah asyik nak mara aje taw.abes dosa aku.dah TAMAT.



0 Conteng Petak Membebel:

Post a Comment

 

Copyright © 2013 Reserved to Teqah Khaire
Design by Cik Kumbang