Tendang BolaLah Bukan Bola GEWdix Tu.!!HAHA

Sem nih JTMK akan adakan lagi perlawanan FUTSAL.but ini hanya untuk JTMK saje LAH..haha..so,jabatan2 len memank tak joinlah..HIKHIKK..
memandangkan sem lepas kitorg dah join secara suke2 an dan tak mustahil sem nih kitorg akan try gak untuk melakukannyer!kali nih TERBAEK akan dilakukan berbanding sem dulu..HAHAHA(ayat poyo).
sem lepas maen pown coz nak tebus balik apew yg kitorg dah LAKUKAN time men BOLA gewdix tu..KALAH MATI TERUK(BOLA JARING)sampai kitorg dengar adew suara2 sumbang mengatakan TAK RETI men BALIKlah woiii!!(memank sakitLAH dengar engat kitorg hadap sangat ker nak men time tu,sorryLAH disebabkn PA class D dulu sruh masok so,diorunk pown masokLAH)time tu aku import jerk tapi hampeh gak.HAHA.dan tak heranLAH apew owhg nak cakap asalkan kitorg dah bukti kitorg RETI MAIN!kah3..TAK kuasa aku nak masok BOLA gewdix if adew tournment LAGI!


dan sem lepas rasenyer2 adew duo group tarik diri LAST MINUTE(futsal perempuan)sapewLAH kan..HAHAHA.
len kali jgn kata owhg begitu last2 kenew balik kan.



USAHA TANGGA KEJAYAAN HAHAHA ;))





0 Conteng Petak Membebel:

Post a Comment

 

Copyright © 2013 Reserved to Teqah Khaire
Design by Cik Kumbang