Good Luck Final Exam 2011 Session December

  • Good Luck Untuk Korang yang akan menduduki peperikasaan akhir for student politeknik seluruh malaysia.
  • Buatlah yang terbaek sebab sume soalan selaras :(.
  • kalau korg dah jwb paper yg kitorg belom jawab tu share2lah erk nti kitorg pown shareLAH ngan korg gak ok.
  • jgn lupe soalan sume dalam bahasa inggeris so pepandai lah kan..(aku benci BI dot)nyusahkan otak aku jerk!


0 Conteng Petak Membebel:

Post a Comment

 

Copyright © 2013 Reserved to Teqah Khaire
Design by Cik Kumbang