KL-Sabak Sabak-KL hari yang sama!

Bangun seawal 6pagi!bertolak ke sabak seawal 7:30am semata untuk menghadiri class database system yang konon NYER kata adewLAH (kata LECT tu lah)..sampai sabak pukul 9:30am ..agak awal gak lah sebab kitorg adew pemandu yang berkaliber..HAHA..dah sampai kat umah relax2 jap then kuar g sarapan pas tu trus g poli lah an..adew class kan..huhu..sampai sahaja poli rase macam kitorg jerk yg nak belajar sebab masing2 sume dah abes dah xderk class an hanya kitorg aje kowt..



 tapi malangnyer kitorg tak belajar pown buat penat lagi bazir duit dan tenaga kitorg aje..apa jadi?class patut kul 11:15 tp puan tu memank suka masuk lambat dlm kul 11:30 cam tu,tunggu punya tunggu sampailah nak dekat kul 12pm an akhirnyer kitorg call puan tu..nak taw dier jawab apew?
ha,"ha?adew class ker..sorry2 saya lupa lah datang kat pejabat saya sekarang saya"perghh,cakap senang aje dier engat kitorg ni nek jet peribadi ape ha?lenlah kalau dier support duit minyak ker an sedap skit xabes duit aku..HUHU..


memank sakit lah hati ini sampai hati dier buat macam nih budak LELAKI yg cari pasal kitorg yg kenew yg geram tu kitorg yang duk luar nih yg dtg taw?jgn sebab mentang2 kitorg duk luar nak ckp adew transportlah tidak sama skali ok.kalau nak capai sesuatu tu sanggup redah ape aje ok!budah asrama yang tak balik pown bukan nak datang hurhh!!


kesian pemandu berkaliber(ziqah) nih ..HEHE..


Suraya


Tak kan tak kenal lagi kowt =)


dari kanan : fiza,ziqah and sue



Just Try



Terbaeklah weii!



Lokasi :Tanjung Karang :)


Yang pergi class bukan 4orang k tapi 8orang girl dan 3 jerk boy..HAHA..
tp dlm gambar hanya 4orang jerk masing2 jalan berlainan!



Kecewa giller,kitorang balik gak petang tu gak hari yg kitorang bertolak pagi2 dr umah taw!


0 Conteng Petak Membebel:

Post a Comment

 

Copyright © 2013 Reserved to Teqah Khaire
Design by Cik Kumbang