Oh Babe!bye SABAK :)

Meninggalkan sabak bernam begitu lama sekali SANGAT MENYERONOKAN gila lah bagi aku..lagi2 kamis nih aku nak balik rumah aku..hyahhoooo tak sabar giller..ye lah duk kat sini pown ape jerk yg adew?[bukan nak kutuk,tapi memank kenyataan]bikin panas hati aje kan!Tinggal lagi 1paper jerk lagi memank tak sabar abes lah dot..cuti kali nih memank TERBAEK 2bulan?ha,apa korg tak caya?walaweh!jangan pandang politeknik nih sebelah mata lah weh tak semestinyer Universiti jerk yang BERTARAF terbaek kan..Politeknik pown adalah BERTARAF paling TERBAEK juga.dah mereka2 nak bagi kami cuti lama nak buat cam mner kan..lagi best pe..cuma kelam kabut jerk lah kan![short-sem lah katakan]





Cuti 2 bulan huhu..SERONOK lah!




SELAMAT BERCUTI ok!

lepas cuti nih naek sem 4 babe[g latihan industri babe]haha..seronok lah lagi2 LI dekat ngan rumah..tak payah nak sewa2 umah..haha..saveLAH gila!



2 Conteng Petak Membebel:

dyla k0rpaL said...

dekat ngan umah tak semestinya save oke.
kalau dapat member kaki rayap, separuh elaun lesap oke. HAHA

TeQah Khaire said...

save sangat dot..
sah2 aku sowhg jerk practical kat situ..
elaun tok sah ckp lah terlebih cukup..HAHA..
nak keluar pown lau abg2 ensem ajak jerk ley ar..HAHAHA..

Post a Comment

 

Copyright © 2013 Reserved to Teqah Khaire
Design by Cik Kumbang